Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti'ye katılan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul ile bir araya gelerek ilçelerin öncelikli ihtiyaçları, devam eden yatırımlar ve yeni dönem hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Toplantıya Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, Mustafa Köse ve AK Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Doğan da katıldı.
Antalya'nın Kültürel ve Altyapı Yatırımları Gündemde
Bakan Ersoy, görüşmelerde kültürel mirasın korunması, çevre ve altyapı yatırımları, ulaşım projeleri ve turizmi güçlendirecek adımlar gibi birçok başlıkta istişareler yapıldığını belirtti. Aspendos, Sillyon ve Perge'deki çalışmalarla bölgenin kültürel değerlerinin geleceğe taşındığını vurgulayan Ersoy, güçlü altyapı yatırımlarıyla sürdürülebilir kalkınmanın desteklendiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, yerel yönetimlerle uyum içinde şehirlere eser ve hizmet kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.
Genç Çifte Nikah Şahitliği
Bakan Ersoy, ziyaretleri sırasında Atiye Güngör ve Salim Derman çiftinin nikah şahitliğini yaparak mutluluklarına ortak oldu. Genç çifte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür temennisinde bulundu.