Antalya'da Trafik Magandalarına Yönelik Operasyon
Antalya Emniyet Müdürlüğü, Serik ilçesi D-400 Karayolu'nda yaşanan ve medyaya yansıyan trafik magandalığı olayına ilişkin operasyon düzenledi. Seyir halindeki araçların önünü kesen ve küfür, hakaret ile araç camlarını yumruklayan iki şahıs, emniyet birimlerince yapılan çalışmalar sonucunda aynı gün yakalanarak gözaltına alındı.
Saldırganlara Yönelik Tedbirler Uygulandı
Olayla ilgili olarak S.G. ve Z.D. isimli şahısların kimlikleri tespit edildi. 09.11.2025 tarihinde S.G. hakkında adli makamlarca konutu terk etmeme (ev hapsi) tedbiri uygulanmasına karar verilirken, ayrıca şahsın sürücü belgesi de 60 gün süreyle geri alındı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğini tehlikeye atan ve vatandaşların can ile mal güvenliğini hiçe sayan sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi çağrısında bulundu. Kurum, "Biz Gereğini Yaparız" sloganıyla huzurun korunması için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.