Yurt dışı kurban bağışı

TAKİP ET

Yurt dışı kurban bağışı organizasyonlarımız derneğimiz tarafından devam etmekte olup Dilerseniz yurt içinden yurtdışına veya yurt dışından yurt dışına bağış yapabilirsiniz.

Yurt dışı kurban bağışı organizasyonlarımız derneğimiz tarafından devam etmekte olup Dilerseniz yurt içinden yurtdışına veya yurt dışından yurt dışına bağış yapabilirsiniz.

Yurt dışı bağış ücretlerimiz ülkelere göre değişiklik göstermekle birlikte en az 750 Türk lirası fiyatından başlamaktadır. Yurt dışı kurban bağışı organizasyonumuz sizlere adak, vacip, şükür ve Kurban Bayramı için yurt dışında kurban kesme olanağı tanır. Yurtdışına giden ve kurbanlarınızı kesen çalışanlarımız vekaletlerinizi sizlerden online platformlar veya internet üzerinden yazılı olarak alabilirler. Bunun yanı sıra sözlü olarak vekalet işlemlerinizi de yine internet ve online sistemler üzerinden bizleri iletmeniz mümkündür. Vekalet işlemlerinizi güvenilir diğer dernekler aracılığıyla da tarafımıza iletebilirsiniz. Verdiğiniz vekaletler doğrultusunda kurbanlarınızın kesim işlemleri sırasında alınan video kayıtları tarafınıza internet ve online sistemler üzerinden iletilmektedir. Bunun yanı sıra kurbanlarınızın kesildi bilgisi de sizlere kısa mesaj yoluyla iletilir. Yurt dışı kurban bağışı organizasyonumuz yurtdışında hizmet verdiğimiz ve web sitemiz üzerinde yayımladığımız ülkeler için geçerlidir. Bu konuda ekstra bir bilgi almak için 0 553 886 77 77 numaralı çağrı merkezimizi arayarak sorularınızı bizleri iletebilir veya Yedi Başak İnsani Yardım Derneği web sitesi üzerinden canlı sohbet başlatarak bizlere ulaşabilirsiniz. Vefat eden yakınlarınızın ruhlarına atfetmek için kestiğiniz kurbanları da yurtdışına gönderebilir ve yoksul kimselere ulaşmasına derneğimiz vasıtasıyla katkıda bulunabilirsiniz.

Afrika kurbanlık bağış 2021 fiyatları

Afrika, Cebelitarık’tan Ümit Burnuna, Kızıldeniz’den Atlas okyanusuna insanoğlunun en eski yurtlarından biri hatta belki birincisi. Yaklaşık 1 milyar insan bu koca kıza da bugün modern hayatın getirdiği şartlar ve imkânlarla yaşıyor Dünyanın her yerinde olduğu gibi ancak Afrika'nın istisnaları da yok değil. Arap yarımadasının karşısı Kızıldeniz boyunca Doğu Afrika olarak tanımlanıyor. Bilim insanlarının bir kısmı Burada bulunan yüz binlerce yıl öncesine ait kalıntıları yorumlayarak burayı insanlığın Dünya üzerinde ilk ortaya çıktığı yer addediyor. Dünyadaki en 3 Müslümandan biri Afrika'da yaşamaktadır. İslam'ın ilk yıllarından itibaren Müslümanlara kucak açan Afrika bugün hak ettiği ilgiyi göremediği gibi bu kıtanın sakinleri olan Müslümanlar da adeta İslam dünyasının kalanından soyutlanmış gibi. Bu yüzden bölge, yoğun misyonerlik hareketi ile karşı karşıya. Sömürge yönetimleri ve misyonerler tarihin en büyük iş birliklerinden birini yaparak Afrika'nın en ücra köşelerine ulaştılar. Biz Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak Afrika kurbanlık bağış 2021 fiyatları minimum seviyede tutarak bağışlarınızı bölgeye yoğunlaştırmak amacındayız. Bunu yaparken temel hedefimiz Afrika gibi yıllardır zulüm ve işkenceye maruz kalmış toprak halklarının refahını sağlayabilmektedir. Afrika kurbanlık bağış 2021 fiyatları 750 Türk Lirası olarak Yedi Başak İnsani Yardım Derneği tarafından belirlenmiştir. Afrika kurbanlık bağış 2021 fiyatlarını bizlere ulaştırarak bölge kurbanlık bağışı yapmanız mümkün.

 

Yurtiçi kurban bağışı

Yoksulluk ve fakirlik sadece yurtdışında rastlayabileceğimiz bir durum değildir. Ülkemizde de yardıma muhtaç birçok insan vardır. Türkiye'de asgari ücretle geçinen, işsiz olan, sokakta yaşayan, yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız bulunmaktadır. Asgari ücretin alım gücünün en çok daha düşük olduğu ülkemizde herkes kurban ibadetini sorunsuz bir şekilde yerine getirememektedir. Tam da bu sebeplerden dolayı toplumsal eşitlik ve adaleti sağlayabilmek için kurban bağışı yapmak oldukça önemli bir mevzudur. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak bu durumun farkındayız ve bu sebepten dolayı yurt içi kurban bağışı projelerimize devam ediyoruz. Bereketi, bolluğu, yardımlaşmayı ve adaleti temsil eden Kurban Bayramının ruhuna uygun bir şekilde davranmayı amaçlıyoruz. Bu sebeple siz bağışçılarımızın bizlere gönderdiği hisse kurban ücretlerini yurtiçi kurban bağışı projemiz kapsamında ülkemizdeki yoksul ve yardıma muhtaç kimselere iletiyoruz. Yurtiçi kurban bağışı projenizde bazı bölgelere yoğunlaşıyoruz. Halk olarak her zaman birbirimize destek vermemiz gerektiği düşüncesine yürekten inanıyoruz. Komşusu aç yatarken tok uyuyan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmeti olduğumuzu unutmuyoruz. Ülkemiz, yıllardır terörizm gibi birçok sorunla yüzleşmiş ve karşı karşıya kalmış bir ülkedir. Hala ülkemizin gelişim süreci ve değişim süreci devam etmektedir. Bu süreçte her maddi durumu iyi olan vatandaşlarımız olsa da aksi durumlar yaşayan vatandaşlarımız olduğunu da biliyoruz. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak yurtiçi kurban bağışı organizasyonlarımız da bu durumundaki adaletsizliği gidermeye çalışıyoruz.