YouTubeer MEHMET ŞAHİN KİMDİR?

TAKİP ET

Mehmet Şahin kimdir? Mehmet Şahin nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Mehmet Şahin eserleri ve biyografisi!

Mehmet Şahin kimdir? Mehmet Şahin nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Mehmet Şahin eserleri ve biyografisi!

Mehmet Şahin'in kim olduğu merak ediliyor. Sosyal medyaya kısa filmler çeken Mehmet Şahin'in mesleği, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu merak konusu oldu. Şimdi Mehmet Şahin hakkındaki bilgilere bakalım.

İnfluencer Mehmet Şahin kimdir, nerelidir, hangi platformlarda içerik üretiyor? Tüm detaylar haberimizde...

YouTubeer MEHMET ŞAHİN KİMDİR?

YouTubeer Mehmet Şahin ilk okulu ve ortaokulu İsmail Sefa Özler okulunda okumuştur liseyi açıktan okumuştur aslen Adanalıdır.

YouTubeer Mehmet Şahin Lise Eğitimine Açık Öğretim Şeklinde Devam Etti

İlköğretimi tamamladıktan sonra lise eğitimine açıktan devam eden Mehmet Şahin, aynı zamanda oyunculuk eğtimi aldı. Bir süre sonra Youtube kanalı için kısa filmler çekmeye başladı. Çektiği kısa filmlerin büyük bir kısmında başrolde kendisi yer aldı. Ayrıca oyunculuğa yeteneği olduğunu fark etti ve bu alana yöneldi.

Mehmet Şahin (d. 1 Haziran 1990; Adana), Türk YouTuber. 2015 yılından itibaren eğlence ve kısa film içerikli videolar çekmektedir. 

Hayatı ve kariyeri

Mehmet Şahin, 1990 yılında Adana, Türkiye'de doğdu. İsmail Sefa Özel - Ortaokulu’nden mezun olduktan sonra 2012 Yılında  Askere gitttiği için eğitimine ara verdi 2015 yılında İstanbul’a taşındı liseyi açıktan okuyan Mehmet Şahin aynı zamanda usta oyuncu Engin Çağlar’dan oyunculuk eğitimi alarak Engin Çağlar kültür merkezinden mezun oldu.

7 Tem. 2015'de "Mehmet Şahin" adlı YouTube kanalını kurdu. 8 Mart 2023 itibarıyla Mehmet Şahin adlı YouTube kanalında 137,000 abone, ve 9.672.646 görüntüleme istediği bulunmaktadır.