Volanlı Etek

TAKİP ET

Volanlı bir etek, sonbahar için yeni bir görünümdür. Bir elbise olarak veya Kostüm Partisi Kostüm Koleksiyonunun bir parçası olarak giyilebilirler.

Volanlı bir etek, sonbahar için yeni bir görünümdür. Bir elbise olarak veya Kostüm Partisi Kostüm Koleksiyonunun bir parçası olarak giyilebilirler. Genel olarak volanlı etekler hafif kumaştan yapılır ve genellikle fiyonklar ve tüylerle süslenir.

Sonbahar görünümünüzü güncellemek istediğinizde biraz daha gösterişli etekler giymeyi düşünün. Volanlı etekleri ilkbaharda da giyebilirsiniz ancak eteğin nasıl giyilmesi gerektiğini unutmamak önemlidir. Örneğin, eteğin vücudunuzu düzleştirmesini ve çok dar görünmemesini istiyorsanız, daha yüksek yakalı etekleri seçin. Eteğin daha kısa olmasını istiyorsanız, çok fazla deri göstermemesi için diz altından kesildiğinden emin olun.

Volanlı eteklerinizin zarif bir şekilde dökümlü ve dökümlü olmasını istiyorsanız, onları havaların daha sıcak olduğu ve güneş ışığı ve hava sirkülasyonu için daha fazla fırsatın olduğu ilkbahar aylarında giyin. Drapeli askılı veya alçak etek boyu olan etekleri seçmeyi deneyin. Ve unutmayın: Bu etekleri giyerken makyajınızı minimumda tutun - zamanın dışında bir köylü kızı gibi görünmek yerine!

Volanlı etek giyerken, onu farklı şekillerde giyebileceğinizin farkında olmanız önemlidir. Volanlı ya da dantelli etekler giyerek dışarısı soğukken nasıl giyeceğinizi düşünebilirsiniz. Ayrıca dışarısı sıcaksa ve sıcak kalmak istiyorsanız pamuk veya keten gibi hafif malzemelerden yapılmış etekli kıyafetleri deneyin.

Dışarısı sıcakken volanlı etek keyfini çıkarmanın bir başka yolu da, onu havanın ılıman olduğu gün boyunca giymektir. Volanlı bir eteği parlak bir gömlek ve tozlukla kombinleyerek giyebileceğiniz tüm kıyafetlerle uyum sağlayabilecek, kolay giyilen bir görünüm elde edin. Volanlı eteğinizi gün boyu giydirerek, kendinizi rahatsız veya abartılı hissetmeden havanın tadını çıkarabileceksiniz.

Yağmurlu havalarda eteklerinizin ıslanmasını önlemenin kolay bir yolunu arıyorsanız, daha sonra kullanmak üzere eve getirildiğinde fazla kırışmaması için spandeks veya naylon gibi kırışmaz bir kumaş kullanmayı deneyin. Ayrıca eteğinizin su tutmasını önlemek için giymeden önce her bir kenarına nemli bir bez parçası koyabilirsiniz.