VIP Uçak Kargo Hizmeti ile Hızlı Gönderiler

TAKİP ET

VIP Kargo uçak kargo taşımacılığı hizmeti vermektedir. Kargo uçaklarının belirli kuralları vardır.

VIP Kargo uçak kargo taşımacılığı hizmeti vermektedir. Kargo uçaklarının belirli kuralları vardır. Bu kurallar sayesinde kargo operasyonları belli bir sıra içerisinde ilerlemektedir. Kargo operasyonlarında titizlikle gözetilen ve uyulan kurallarımız, işlemlerimizin sorunsuz yürümesini sağlamaktadır. İşlemlerin belirli kuralları vardır.

Kargo ağırlığı, iller üzerinden hava taşımacılığı ile üretilen mallar için en büyük sorunlardan biridir. Yük ağırlığı hakkında endişelenmenin ana nedeni, uçakların belirli bir ağırlığa sahip olmasıdır. Uçağın belirli bir ağırlık taşıma kapasitesi vardır. Belirli bir ağırlık aralığındaki paketleri uçak kargo ile gönderiyoruz. Ancak, bu aralığın dışındaki ağır yükleri taşımak için diğer havalimanlarında bulunan uçakları kullanıyoruz. Havalimanlarımızda bulunan uçaklar hakkında bilgi almak için VIP Kargo filo web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

VIP Kargo Araçlı Kurye Hizmeti

Araçlı kurye, moto kurye ile taşınamayan paketleri taşımak için kullanılır. Bazı durumlarda, motorlu kurye yeterli değildir. Büyük paketler, kırılabilir paketler, altın, pırlanta, mücevher gibi değerli eşya içeren paketler moto kurye ile taşınamadığından VIP Kargo kuryeleri ile teslim edilecektir. Bir araçlı kurye, bir motorlu kuryeden daha yavaş teslimat yapacaktır. Sebebi ise yoğun trafik durumlarında motor kadar avantajlı olmamasıdır.

VIP Kargo İller Arası Kurye Hizmeti

İller arası kurye hizmeti ile paketiniz zarar görmeden güvenli bir şekilde alıcısına ulaşacaktır. Nakliye, paketin zarar görmemesi veya hasar görmemesi için her türlü önlemi alır. Her zaman, her yerde  tercih edilen VIP Kargo araçlı kurye hizmetimiz sayesinde, gece gündüz 24 saat hizmet için bizimle iletişime geçerek size en uygun nakliye seçeneğini güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca araçlı kurye hizmetimizi kullanarak istediğiniz zaman, istediğiniz yerde güvenle hizmet alabilir, birçok hizmeti uygun fiyata alabilirsiniz. İller arası hızlı kargo ile dilediğiniz adrese kolayca teslimat yapmak mümkün. Uygun fiyatlı, güvenilir, kaliteli hizmet için canlı destek ekibimizle iletişime geçip detaylı bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Ayrıca iller arası kurye hizmeti sayesinde  şehir içi ve şehir dışı paketler hızlı ve güvenilir bir şekilde teslim edilmektedir. Paketinizi zarar görmeden ve hasarsız bir şekilde teslim edilmesi için tercih edebileceğiniz VIP Kargo motor kurye hizmeti %100 müşteri memnuniyetini garanti eden bir hizmetimizdir.