Türkmeneli Haberleri

TAKİP ET

​​​​​​​Türkmen vatandaşların ve Türkmeneli bölgelerinin en sıcak gelişmelerini esrefkerkuklu.com sitesi sayesinde yakından takip edebilirsiniz.

Türkmen vatandaşların ve Türkmeneli bölgelerinin en sıcak gelişmelerini esrefkerkuklu.com sitesi sayesinde yakından takip edebilirsiniz.

Başta Kerkük haberleri olmak üzere bütün Türkmeneli bölgelerini doğrudan ilgilendiren son dakika gelişmelerinin yanı sıra, Türkmenlerin sosyal ve siyasal birlikteliklerini etkileyen bütün olaylar Eşref Kerküklü'nün kaliteli kalemleri ile ele alınıyor.

Irak'ın Kerkük şehrinde bir Türkmen ailenin ferdi olarak dünyaya gelen Eşref Kerküklü'nün geniş kapsamlı çalışmaları, esrefkerkuklu.com sitesinde Türkmen vatandaşlara sunuluyor.

Siyasi baskılar nedeniyle Avrupa'ya gitmek durumunda kalan ve Hollanda'da yaşayan Eşref Kerküklü, Kerkük adına yaptığı sosyal ve siyasal çalışmalarla birlikte, memleketinin de ismini alarak Eşref Kerküklü ismiyle anılıyor.

Kerkük haber konusunda geniş bir ağa ulaşan esrefkerkuklu.com sitesi, hem Kerkük'de yaşanan sıcak gelişmeleri takipçilerine aktarırken hem de Avrupa'da yaşayan Türkmen vatandaşların sesi oluyor. Avrupa'ya yerleştiğinden beri başta Hollanda olmak üzere birçok ülkede sıcak temaslar kuran ve sosyal çevresini Türkmenlerin çıkarları için hareket edebilecek şekilde kurgulayan Eşref Kerküklü, Hollanda Türkmenleri adına da çeşitli çalışmalar yürütüyor.

Esrefkerkuklu.com sitesinde yayınlanan Türkmeneli haberleri sayesinde gurbette yaşayan Türkmen vatandaşların hem sorunları hem de talepleri dile getirilirken, gurbette yaşayan bir yakını olan Türkmen vatandaşlar da gelişmelerden rahatlıkla haberdar olabiliyor.