Survivor Bu Hafta Kim Elendi? 11 Mayıs 2021

TAKİP ET

Tv8'in popüler yarışma programı Survivor 2021'de Bu Hafta Kim Elendi. Bugün haftanın eleme gecesi heyecanı yaşandı. Survivor 2021 11 Mayıs'ta kim elendi.

Tv8'in popüler yarışma programı Survivor 2021'de Bu Hafta Kim Elendi. Bugün haftanın eleme gecesi heyecanı yaşandı. Survivor 2021 11 Mayıs'ta kim elendi.

Survivor 2021'de Ünlüler takımında Melisin elenmesinden sonra takımlar karıştırıldı ve artık Kırmızı ve Mavi Takım olarak isimlendirilmeye başlandı. Kırmızı takım ile Maki takım arasında kıyasıya mücadelelere sahne olan yarışma programında oyunlar kıran kırana geçmeye devam ediyor. Son günlerde iyi bir grafik çizen Mavi takım bu akşamki bölümde iletişim oyununu 10-4 kazanarak sevdikleriyle hasret giderdiler.

Cumartesi günü oynanan birinci dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım kaybetti ve aday isim olarak BATUHAN'ı söylediler. Pazar günü oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda Mavi Takım kaybetti ve potaya POYRAZ'ı koydular.

Kırmızı takımında SMS Birincisi BERKAY olunca toplam 3. aday olarak İSMAİL BALABAN'ı söyledi.

Mavi takımda da Poyraz SMS Birincisi olunca adaylığı düştü. SMS ikincisi STEVEN olunca diğer iki erkek DORA ve SERGEN aday oldu.

Bu Akşam ki Eleme Adayları  İSMAİL BALABAN, BATUHAN, DORA ve SERGEN oldu.

Survivor 2021 11 Mayıs'ta Kim Elendi?

Survivorda Açıklanan Oylar Neticesinde Sıralamada SERGEN Son Sırada Yer Aldı.

Survivorda Açıklanan SMS Sıralaması Sonrası Elenen Yarışmacı SERGEN oldu.

4 Mayıs'taki elemede Takım MELİS'i söylemiş ve SMS Sıralamasından dolayı MELİST elenmişti.

Survivor 2021 18. Hafta SMS Sıralaması