Survivor 2021'de 2 Mart'ta Kim Elendi

TAKİP ET

Survivor'da Adaya Bu Hafta Kim Veda Etti. Tv8'in vazgeçilmez yarışma programı Survivor'da bugün haftanın eleme gecesi heyecanı yaşanıyor. Survivor 2021 2 Mart'ta kim elendi.

Tv8'in vazgeçilmez yarışma programı Survivor’da bugün haftanın eleme gecesi heyecanı yaşanıyor. Survivor 2021 2 Mart'ta kim elendi.

Gönüllüler ve Ünlüler arasında kıyasıya mücadelelere sahne olan yarışmada oyunlar kıran kırana geçiyor. Bütün hafta kötü bir performans sergileyen ünlüler takımı bu akşamki bölümde iletişim oyununu da kaybederek kötü gidişata devam etti.

Cumartesi günü oynanan birinci dokunulmazlık oyununda ünlüler kaybedince ilk aday Öykü oldu. Daha sonra pazar günü oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda da gönüllüler kaybedince ikinci aday Aleyna Çalışkan oldu.

Bu geceki Ünlüler takımında SMS Birincisi BATUHAN oldu. SMS Birincisi olan BATUHAN 3. Aday olarak adaya yeni katılan ÇAĞMAN'ı Söyledi.

Bu geceki Gönüllüler takımında SMS Birincisi AYŞE oldu. SMS Birincisi olan AYŞE 4. Aday olarak HANZADE'yi Söyledi.

Bu Akşam ki Eleme Adayları  Ünnlüler Takımında Öykü ve Çağman olurken, Gönüllüler Takımında Aleyna Çalışka ve Hanzade Oldu.

Survivor 2021 2 Mart'ta Kim Elendi

Survivorda Açıklanan Oylar Neticesinde Sıramada Çağman ve Aleyna Çalışkan Son Sırada Yer Aldı.

Survivorda Açıklanan SMS Sıralaması Sonrası Elenen Yarışmacı Çağman oldu.

23 Şubat'taki elemede Takım Yiğiti söylemiş ve SMS Sıralamasından dolayı Yiğit elenmişti.

Survivor 2021 8. Hafta SMS Sıralaması