Sosyal Medya Uzmanı Eray Kemeç Ünlülerin Gözdesi

TAKİP ET

Sosyal Medyada Uzmanlığı ile gündem olan Eray Kemeç son günlerde bir çok ünlü ismin gözdesi oldu.

Sosyal Medyada Uzmanlığı ile gündem olan Eray Kemeç son günlerde bir çok ünlü ismin gözdesi oldu.

Sosyal medyada bir çok yeniliklere imza atan Eray Kemeç İstanbul Bayrampaşa'da kurmuş olduğu Kemeç Medya ile her konuda hizmette vermektedir. Kemeç, 2021 yılında her sosyal medyayı rahat bir şekilde kullanabileceğini belirtti.

Genellikle ünlü isimlerle çalışması ile gündemde olan Kemeç, özellikle de sosyal medya hesaplarının güvenliği açısından bir çok ünlü ile iş birligi içindedir. Sosyal medyada akla gelen herşeye sahip olan Eray Kemeç, Kemeç Medya ofisinde bir günde toplam 6.854 sipariş alarak rekor kırmıştır. İntagram'da dev kadrosu ile dikkat çeken Eray Kemeç başta sosyal medya gerek mavi tik konusu ve sosyal medya güvenliği olmak üzere, Sosyal Medya ile ilgili her konuda bilgisi olduğunu ve çözülemeyecek sorun ve telafi edilmeyecek hatanın olmadıgını belirtti.

Sosyal Medya Uzmanı Eray Kemeç Kimdir?

Eray Kemeç 1995 İstanbul Bayrampaşa doğumludur.

Okul ögrenimini İtalya'da sürdürüp Bilgisiyar Mühendisliği Bölümü mezunudur. Sosyal medyada bir çok yeniliklere imza atan Eray Kemeç İstanbul Bayrampaşa'da Kemeç Medyayı kurmuştur. Kurduğu Kemeç Medya ile de bir çok ünlü isimle çalışmasından dolayı güzel yerlere gelmiştir.

Kemeç, yapmış olduğu bu işi para ile değil, sosyal medya kullanıcılarının kendini güvende hissetlerimi için bir çok konuda yardımlaşıp ücrette talep etmemiştir.

instagram: www.intagram.com/eraykemecc