Sanal Numara Nasıl Alınır?

TAKİP ET

Hızlı ve güvenli bir şekilde sosyal medya uygulamaları ya da mobil onay uygulamaları gerçek telefon numaraları...

Hızlı ve güvenli bir şekilde sosyal medya uygulamaları ya da mobil onay uygulamaları gerçek telefon numaraları vermeden kullanabilmek mümkündür. Özellikle güvenlik açısında tereddüt eden kullanıcılar sanal numaralar ile sms onay kodu alarak istedikleri uygulamaları kullanabilir. Sanal numara çeşitli web sitelerinden alınabiliyor. Böylece hızlı bir şekilde onay kodu geldiğinde sanal numaradan bakıp istenilen uygulama rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Bazı uygulamalar ücretli olduğundan dolayı ilk aylar ücretsiz deneme hediye edilir. Ancak maddi durumu iyi olmayan ya da sürekli bu uygulamalara para vermek istemeyen bireyler sanal numara alıp sms onay kodu alarak farklı numara ile giriş yapabilir.

                Hızlı, rahat ve kullanışlı şekilde mobil uygulamalara girmek için kişiler kendi gerçek numaralarını verme zorunluluğu yoktur. Özellikle sürekli bildirim gelmesinden rahatsız olan kullanıcılar sanal numara alıp istedikleri uygulamalardan rahatlıkla yararlanabilir. Sanal numara güvenilir ve alt yapı desteği kuvvetli web sitelerinden alınabilir. En iyi sanal numara veren site ise onaytr.com olarak biliniyor. Giriş yapılacak uygulama seçilir ve sanal numara bireye verilerek geçici kullanım hakkı elde eder. Böylece kişiler istedikleri uygulamaya giriş yapabilmek ya da ücretli bir uygulamayı ücretsiz şekilde bir ay daha kullanabilmek için fırsat elde edebilir.

Sanal Numara Alırken Neler Yapılır?

                Geçici sanal numara almadan önce bireyler web sitelerine kayıt olur. Sonrasında tekrar giriş yaparak istediği uygulamalarda kullanabileceği numaralar seçer ve hızlı bir şekilde sms onay kodu alarak uygulamalardan yararlanmaya başlayabilir. Sanal numara alırken kaliteli ve alt yapısı iyi web sitelerinden faydalanmak gerekir. SMS onay kodu almak için geçici numaralardan 7/24 hizmet alabilmek mümkündür ve saat sınırlaması yoktur.

                Bireyler uzun süre kullanacakları açık kalmasını istedikleri geçici numaralara istedikleri kadar bakiye yükleyebilir. Böylece hatları istediği süre boyunca kendilerinde kalır ve kolay bir şekilde işlem yapabilir, sms onay kodlarını kullanabilir. Sanal numara alma seçeneğinde 15 farklı ülkeden numara alabilme özelliği vardır. Kişiler istedikleri numaraları kullanarak onay alabilir ya da görüşme yapabilmektedir. Sanal numara çeşitliliği fazla olduğundan dolayı kullanıcılara seçme imkânı tanınır.