Sabah Ereksiyonu Olamıyorum Ve Ne Yapmam Gerekiyor?

TAKİP ET

Sabah ereksiyonu olamayan erkekler bu durumda ne yapmaları gerektiğini bilmek isterler.

Sabah ereksiyonu olamayan erkekler bu durumda ne yapmaları gerektiğini bilmek isterler. Tabi ki sebeplerinin araştırılması ve iktidar sorunlarına kalıcı çözümler bulabilmek asıl amaç olduğu için bir Üroloji uzmanına vakit geçirmeden başvurmalıdırlar.

Sabah Ereksiyonu Neden Olmaz?

Birçok hasta sabah ereksiyonu olamıyorum diye doktora başvurmaktadır. Zaten Üroloji doktorlarının da iktidar sorunu ile gelen hastalara mutluluk çubuğu uygulama kararından önce sorduğu sorulardan biri de bu sorudur.

O yüzden sabah ereksiyonunun neden olduğu sorusuna bakarak mekanizmayı anlamamızda fayda vardır. Gece boyunca görülen cinsel rüyalar erkeklerde doğal bir hormon dalgalanmasına sebep olur. Dolayısı ile sabah uyanırken hormonlar yüzünden cinsel sertleşme olur.

Kısacası psikolojik sebeplerle olan sertleşme sorunlarında sabah ereksiyonu olur. Hastanın maddi, fiziksel ya da çevresel sorunlar yüzünden veya ailevi sebepler ile iktidar sorunları yaşaması çok normaldir. Çünkü başka sebeplerin yok olması ile sorunun ortadan kalkacağı düşünülmesi hastaya daha kolaymış gibi gelmektedir. Birçok tetkik, harcanan zaman ve para yerine psikolojik destek görerek kurtulmak her hastanın umududur.

Ama iktidar sorunu yaşayan erkeklerin sabah ereksiyonu olmama durumu ailevi sebeplerle, yaşanan bir yakının ölümü gibi acı olaylarla, eşini istememe ile ilgili veya geçici bir sorun değildir. Sabah ereksiyonu olmama durumu gece boyunca görülen rüyalar ve o esnada salgılanan hormonlar olmaması, dolayısı ile sabah görülen bir sertleşmenin olmaması ile ilgilidir. Bu yüzden hastaya sorulan ilk sorulardan biri sabah ereksiyonu olup olmama durumudur.

Her Sabah Ereksiyon Şart mıdır?

Hayır, her sabah sertleşme ile uyanmak şart değildir. Sabah ereksiyonu ile uyanmak o geceki hormon salgılanması ile ilgilidir. Yaş ile ilgili olarak bu durum değişebilir. Ama hiç bir sabah sertleşme yaşamamak sorunun psikolojik olmadığına işaret eder. Ama elbette hormon hastalıklarında sabah sertleşmesi olmayabilir. Yani sabah sertleşme olmadan uyanan hastalarda yine bazı testler tetkikler yapılması gerekli olabilir.

Mutluluk Çubuğu Sorunu Tümüyle Çözebilir mi?

Doktorun hasta ile görüşmesi ve sorularının sonunda doktor bir yol çizer. Gerekli görülen tetkikler yapılır ve sonuçta çözüm mutluluk çubuğu önerebilir. Hasta mutluluk çubuğu ile sorununun tümüyle çözümlenip çözümlenemeyeceğini merak eder. Gerekli yerde kullanılan mutluluk çubuğu tüm sorunu altı ile sekiz hafta arasında kesin çözümler.

İyileşme bir iki gün içinde olur ve en geç sekiz hafta sonra cinsel ilişkiye girilebilir. Her kişiye uygun bir mutluluk çubuğu vardır ve doktor tarafından önerilir ve uygulanmasından sonra sorunsuz bir yaşam başlar.