Reynmen Kimdir?

TAKİP ET

Son yılların her halde en popüler mesleklerinden bir tanesi Youtuber diye tabir ettiğimiz sosyal medya içerik üreticiliği olsa gerek.

Son yılların her halde en popüler mesleklerinden bir tanesi Youtuber diye tabir ettiğimiz sosyal medya içerik üreticiliği olsa gerek. Gerek eğlenerek bir iş icra edilmesi gerekse yapılan işlerin milyonlara hitap edilmesinden binlerce Türk Lirası kazanılması bu işi daha cazip hale getirmektedir.

Yusuf Aktaş’ta Youtuber dediğimiz sosyal medya içerik üreticiliği ile sektöre adım atmış fakat ilerleyen yıllarda yavaş yavaş şarkıcılığa adım atmıştır.

Reynmen takma adını kullanan Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 İstanbul doğumludur. Yusuf Aktaş Scorp ve Youtube’de paylaştığı videolarla popüler olmuş daha sonraki yıllarda müzik sektörüne adım atmış ve bir çok single çıkarmıştır. Reynmen’in youtube kanalı 2020 yılının şubat ayı verilerine göre en çok abonesi olan Türk Youtuberler arsında 11. Sırada yer almaktadır.

Reynmenin çıkardığı tüm şarkıları indirmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Reynmen Tüm Şarkıların indir

Reynmenin çıkardığı ilk albüm 2020 yılında çıkardığı RnBesk ‘tir. Bu albümdeki Leila adlı şarkısı 200 milyondan fazla izlenme alarak büyük bir rekor kırmıştır. Bu albümü 5 şarkıdan oluşurken toplamda 14 dakika 33 saniyeden oluşmaktadır.

Reynmenin en çok dinlenen Leila şarkısını indirmek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Leyla Reynmen indir

Tabi ki Reynmenin tek çalışması bu değil, bunun yanı sıra bir çok Single çalışma çıkartmıştır. Bu single çalışmalara baktığımızda 2017 yılında ki Biziz (ft. Lil Bege), 2017 yılındaki Yeniden (ft. Nelon), 2017 yılındaki Voyovoy (ft. Veysel Zaloğlu), 2018 yılındaki Toz Duman (ft. Eypio), 2019 yılındaki Derdim Olsun, 2019 yılındaki Sen Aldırma (ft. Bilal Sonses), 2019 yılındaki Ela, 2020 yılındaki Kaçamak (ft. Ufo361), 20202 yılındaki Aykız (Remix), 2020 yılındaki Az Sevdim (ft. Özkan Meydan, Alican Özbuğutu), 2020 yılındaki Melek, 2021 yılındaki Bonita (Sefo ile), 2021 yılındaki Yalan (Zeynep Bastık, Arem Özgüç ve Arman Aydın ile) ve 2021 yılındaki Pare’dir. Single çalışmaları genellikle düet şeklinde olan Reynmenin kazandığı bir çok ödülde vardır.

Bu ödüllere baktığımızda 2019 yılında Türkiye Gençlik Ödüllerinde En İyi Instagrammer & Youtuber, 2019 yılındaki INFLOW Awards Ödüllerin’de En İyi Instagram Influencerı, 2019 yılında Fizy Müzik Ödüllerinde Derdim Olsun şarkısı ile  En Çok Dinlenen Şarkı ve En Çok İzlenen Video ve son olarak 2020 yılında Altın Kelebek Ödüllerinde Ela isim şarkısı ile Yılın Şarkısı ödülünü almıştır.

Kaynak: https://enyenimp3indir.net/