Pürtat Baklavanın İstanbul'a Özel Ekmek Kadayıf Tatlısı

TAKİP ET

Şerbetli tatlıların baş tacı ekmek kadayıf tatlısı severlerinin vazgeçemediği bir lezzet haline geldi. Ekmek Kadayıfı, geniş gözenekli, mis kokulu hamuru ve lezzetine lezzet katan şerbeti ile tatlı sevenlerin vazgeçilmezlerindendir.

Şerbetli tatlıların baş tacı ekmek kadayıf tatlısı severlerinin vazgeçemediği bir lezzet haline geldi. Ekmek Kadayıfı, geniş gözenekli, mis kokulu hamuru ve lezzetine lezzet katan şerbeti ile tatlı sevenlerin vazgeçilmezlerindendir.

Yapımı oldukça zahmet gerektiren usta ellerin hünerli marifetiyle hazırlanıp yumuşacık bol şerbeti içerisinde kaymağı ile üzerine fıstıkla servis edilen kış aylarının vazgeçilmez tatlısıdır. Sevdiklerinizle çay eşliğinde tadılacak bir porsiyon ekmek tatlısıyla sohbetleriniz daha koyulaşacak.

Kaymakla Muhteşem Uyumu Ekmek Kadayıfı İstanbul’a Özel Sizleri Bekliyor!

Kendine has tadıyla iştah kabartan damaklarda lezzet şöleni yaşatan ekmek tatlısı, geleneksel türk tatlıları arasında özel bir yere sahiptir. Geleneksel şerbetli tatlılarından ekmek kadayıf tatlısını mutlaka denemelisiniz.

Pürtat olarak en lezzetli tatlıları sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Özenle seçilmiş içeriğinde doğal hammadde ile şeker pancarından elde edilmiş kristal toz şekeri ile koruyucu madde içermez. Ekmek kadayıfı yapımına en uygun un hünerli usta ellerinde özenle en uygun şekilde işlenerek damak tadınıza hitap edecek şekillerde hazırlanır.

En Lezzetli Ekmek Kadayıfını İster Kutu İster Tepsi Siparişi Verin.

Sevdiklerinizle daha çok yiyebilmeniz için tepsi siparişlerini uygun fiyatlarla ve uzun süre unutamayacağınız benzersiz lezzetlerin durağı Pürtat baklava da sizleri bekliyor!

Ekmek kadayıfı siparişi vermek için sitemiz üzerinden uygun fiyat avantajlarıyla hemen yararlanın.  Hemen şimdi bu leziz tatlı siparişini bize iletip İstanbul’a özel aynı gün içerisinde ücretsiz hızlı teslimat seçeneği fırsatından yararlanabilirsiniz. Türkiye’nin her yerine özenle ambalajlanıp paketlenerek sizlerle buluşturuyoruz. Üstelik Yurtdışına gönderim imkanıyla bu lezzetlerden mahrum kalmayacaksınız.

Tatlı Çeşitlerimiz

Unutulmaz tatlı çeşitlerimiz arasında sadece ekmek kadayıfı değil diğer çeşit tatlılarıyla da lezzetli deneyim sunan fıstıklı baklava, cevizli baklava, şöbiyet, şekerpare, ev baklavası, mor baklavası, tulumba tatlısı ve daha ismi buraya sığmayacak tatlı çeşitlerimiz hizmetinize sunuyoruz.

Özel günlerinizde de tercih edebileceğiniz birbirinden özel olarak hazırlanan tepsi siparişleri verebilirsiniz. Haydi sizde bu muhteşem lezzetlere daha fazla mahrum kalmayın. Sitemiz www.purtatbaklava.com ‘dan sadece birkaç dakikanızı ayırarak siparişlerinizi verin. Lezzetin durağı Pürtat’da leziz tatlıları tadın!