PDKS Sistemi

TAKİP ET

​​​​​​​PDKS Sistemi, çalışanların işe devam edip etmediğini veya görevlerini yerine getirip getirmediğini takip eden bir sistemdir.

PDKS Sistemi, çalışanların işe devam edip etmediğini veya görevlerini yerine getirip getirmediğini takip eden bir sistemdir. Sistem, ister parmak iziyle, ister kartla, saatle ve aynı anda birden fazla makineyle veri kaydetmek için çalışan, piyasada bulunan herhangi bir zaman kayıt makinesiyle çalışabilir. Sistem, katılım, devamsızlık ve görevler (satış elemanlarının görevleri veya üretim gibi) hakkında birçok rapor üretir.

Sistem, belirli çalışanların kuruluştaki belirli departmanlara girmesine veya departmanlar arasındaki hareketlerini takip etmesi için makinenin türüne göre elektronik kapılara bağlanabilir. Ayrıca PDKS Sistemi, ülke içindeki veya dışındaki şirketler için farklı şubeler arasında bağlantı kurulmasına olanak sağlar (zaman farkı dikkate alınarak).

ZKTeco Türkiye Resmi web sitesinden tüm PDKS cihazları hakkında bilgi alabilirsiniz.

MB20 MULTİ-BİYOMETRİK PDKS VE ERİŞİM KONTROL CİHAZI

ZKTeco'nun MB20 cihazı multi-biyometrik bir pdks ve geçiş kontrol cihazıdır. Parmak İzi, Yüz, RFID ve Şifre ile 4 tip doğrulama modu vardır. 1 saniyeden kısa yüksek hızlı tanımlama özelliğine sahiptir. İnternet bağlantısı için TCP / IP Portu bulunur.

KF160/TRFACE200 YÜZ TANIMA TEKNOLOJİLİ ZAMAN KONTROL (PDKS) CİHAZI

KF160/TRFace200, yüz ve kartlı tanımayı mümkün kılan bir zaman kontrol(PDKS) ve erişim kontrol cihazıdır. Kullanıcı doğrulama, yüz tanıma (standart) veya kimlik kartları (isteğe bağlı) kullanılarak gerçekleştirilir. Doğrulama işlemi 1 saniyeden az sürer.

UFACE 402 PARMAK İZİ & YÜZ TANIMALI PDKS VE ERİŞİM KONTROL CİHAZI

uFace 402 Yüz çoklu biyometrik zaman ve katılım ve erişim kontrol terminali, 3.000'e kadar yüz şablonunu, 4.000 parmak izi şablonunu ve 10.000 kartı destekler.

P200 & P260 AVUÇ İÇİ PDKS VE ERİŞİM KONTROL CİHAZI

P serisi, üçüncü parti elektrikli kilit, kapı sensörü ve çıkış düğmesi vb. ile bağlantı kurabilen çoklu biyometrik bir tanımlama sağlayan zaman kontrol (PDKS) ve erişim kontrol terminalidir.