Nexonya Sapanca Lakes Villas

TAKİP ET

Nexonya tarafından hayata geçirilen Sapanca Lake Villas projesi, Sapanca Gölü'nün çevresinde yer almaktadır. Sapanca villa projesinde 19 triplex villa yer almaktadır.

Nexonya tarafından hayata geçirilen Sapanca Lake Villas projesi, Sapanca Gölü'nün çevresinde yer almaktadır. Sapanca villa projesinde 19 triplex villa yer almaktadır. Villalar 6+2 tipinde tasarlandı ve her birinde 4 yatak odası, 2 yaşam alanı, 5 banyo, 1 ebeveyn banyosu, 1 hobi odası, çamaşırhane ve depo bulunmaktadır. Ayrıca her villada 2 teras ve 1 balkon mevcuttur. Projede açık yüzme havuzu, basketbol alanı, çocuk oyun parkı, peyzaj ve yeşil alanlar, kamelya yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve açık otopark gibi donatılar yer almaktadır. İstanbul'a arabayla 60 dakika uzaklıkta olan satılık villa projesi, huzurlu bir yaşam arayan kullanıcıları beklemektedir.

Sapanca Lake Villas, İstanbul'a sadece 1 saat mesafede yer alan Sapanca'da, doğanın içinde tepeden panoramik bir seyir imkanı sunan 19 lüks satılık villadan oluşan bir projedir. Proje, kullanıcılarına gökyüzünün yeryüzüne yansıdığı göl manzarasıyla yepyeni bir yaşam hikayesi sunuyor.

Projedeki villalar, dört yatak odası, iki yaşam alanı, beş banyo ve bir ebeveyn banyosu, bir hobi odası, çamaşırhane ve depo odalarından oluşmaktadır. Ayrıca her villa projesinde iki teras ve 1 balkon yer alırken, 3 kat üzerine inşa edilmiş panoramik manzaralı 19 villa bulunuyor.

Projede sosyal donatılar arasında çocuk oyun parkı, basketbol sahası ve 7/24 güvenlik, kamera sistemi yer alıyor. Ayrıca her villaya özel açık yüzme havuzu ve açık otopark yer alıyor.

Sapanca Lake Villas, lokasyonuyla oldukça konforlu bir konumda yer alıyor ve her lüks villa projesi, gölün ve ötesinin harika manzarasına hâkim bulunuyor.

Projede, her lüks villa 6+2 bağımsız tek satılık villa şeklindedir ve 3 kat üzerine inşa edilmektedir. Mahremiyeti, müstakil havuzu, müstakil bahçesi, barbekü alanı, hizmetli odası, villaya özel yüzme havuzu, çamaşır ve temizlik odası, hobi odası ve otopark gibi lüks konforlar sunan Sapanca Lake Villas, sizi muhteşem bir doğa ve göl manzarasına uyanmanın ayrıcalığını hissetmeniz için davet ediyor.