Need For Speed Payback Full İndir

TAKİP ET

Need for Speed Payback, Ghost Games tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan bir yılların eskitemediği bir yarış oyunudur.

Need for Speed Payback Yarış Oyunun, Ghost Games tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan yılların eskitemediği bir yarış oyunudur.

Need for Speed Payback, çok sevilen yarış oyunu Need For Speed serisinin 2017 yılında piyasaya sürülmüş versiyonudur. 

OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Need for Speed serisinin yapımını Ghost Games'e veren Electronic Arts, ilk olarak karşımıza Need for Speed Rivals ile çıkmıştı. Polis ya da yarışçı olabildiğiniz bu oyun, farklı temasıyla beğeni toplasa da yeteri kadar yüksek notlar alamamıştı. Ardından 2015 yılında sadece Need for Speed ismiyle yeni bir oyun daha yapan Ghost Games, yine beklenen tepkileri alamamış, seriyi Underground ve Most Wanted tadına getiremediği için eleştirilere maruz kalmıştı. 

Need for Speed'in piyasaya çıkmasının ardından Electronic Arts'tan son bir şans daha aldıklarını açıklayan Ghost Games, yeni oyunu geliştirmeye başlamış ve en sonunda Need for Speed Payback'i duyurmuştu. Yayınlanan ilk videosuyla bizlere eski oyunlardan çok farklı bir hava yaşatığını gösteren oyun, yeni tarzıyla "Hızlı ve Öfkeli" ile "Grand Theft Auto"nun bir araya gelmiş hali olacağını hissettirmişti. 

10 Kasım 2017 olarak duyurulan çıkış tarihinin ardından Siteye eklenen oyun, görsel grafikliği de kullanıcılar tarafından çok beğenildi. İşte oyunun yayınlanan ilk videosu.