Kendi Logonu Tasarla

TAKİP ET

​​​​​​​Logo oluşturmak sizin ait olduğunuz kurum, kuruluş, marka veya şirketin kimliğini oluşturan temel ögelerden birisidir.

Logo oluşturmak sizin ait olduğunuz kurum, kuruluş, marka veya şirketin kimliğini oluşturan temel ögelerden birisidir. Çoğumuz bazı işletmelerin ismini hatırlayamadığımızda ona ait olan logo sunu tarif ederek tanımlamaya çalışırız. Buradaki aitliği simgeleyen şirkete, kuruma veya kuruluşa ait olan sembolü yani logosudur. Neredeyse olmazsa olmazıdır. O nedenle belirleyici olan bu semboller özenle tasarlanmalı, ayırt edici olmalı ve işletmeye uygun olmalıdır. Bir logoyu tasarlarken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Tasarımcı olmamanıza rağmen logo tasarımı yapmak istiyorsanız tek adresiniz Dijibiz olacaktır. Çünkü Dijibiz herhangi bir profesyonellik istememekle birlikte tamamen ücretsizdir.  Hiçbir tasarım bilginiz olmasa bile bu online tasarım sitesi sayesinde birçok ilkinize imza atabilirsiniz. Dijibiz tasarım sitemizin içinde yer alan eğitimleri izleyerek dilediğiniz logoyu kolayca tasarlayabilir ve işletmenizin etkililiğini artırabilirsiniz.

Eğitimleri izlemeden dahi Dijibiz’de basit bir şekilde grafik tasarımı yapmak mümkün. Nasıl mı? Sitemize üye olup girdikten sonra her şey çok daha kolaylaşıyor. Site içerisinde yer alan küçük anlatımlar ile aşama aşama işinizi halledebilirsiniz. Bunların yanı sıra Dijibiz’de yer alan size ait çalışma alanlarınızda birçok hizmetten yararlanarak hayalinizdeki logoyu canlandırabilirsiniz. İster eğitim izleyin isterseniz kendi kendinize keşfedin. Birinin fikrine mi ihtiyacınız var? Dijibiz’de çalışma alanınıza arkadaşlarınızı davet ederek birlikte çalışabilirsiniz. Hem çalışıp hem sıkılmadan fikir alışverişi yapabileceğiniz bu dijital platformda istekleriniz doğrultusunda sizlere canlı destek ile 7/24 hizmet vermeyi amaçlamaktayız.

Dijibiz ile kendi logonu kendin tasarla. Profesyonel destek almadan programa ihtiyaç duymadan tamamen kendi çabaların ile zorlanmadan sitemizde yer alan çalışma odasında hayalinizdeki tasarımı yapabilirsiniz. Dilerseniz yaptığınız tasarımları para karşılında başka bir işletmeye satabilir ve böylelikle bütçenize fayda da sağlayabilirsiniz. Hem kazanın hem eğlenin. İster kendiniz için ister ise başka bir işletme için hiçbir destek almadan neler yapabileceğinizi test edebilirsiniz. Hemen sizde Dijibiz’e katılarak etkili içerikler oluşturup faydalarını kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken internet üzerinden Dijibiz yazarak üye olup giriş yapmak. Arkadaşlarınız ile veya tek başınıza keyifli dakikalar geçirerek büyük işleri yapmanın tadını çıkarın.