Kartlı Giriş Sistemi

TAKİP ET

Kartlı giriş sistemi, bir kart üzerinde yer alan manyetik bir şerit veya çip yardımıyla herhangi bir binaya, bölüme ya da odaya giriş izni veren sistemlerdir.

Kartlı giriş sistemi, bir kart üzerinde yer alan manyetik bir şerit veya çip yardımıyla herhangi bir binaya, bölüme ya da odaya giriş izni veren sistemlerdir. Bu sistemler yüksek güvenlik gerektiren alanlarda uygulanabildiği gibi otel benzeri ticari işletmelerde de uygulanmaktadır. Kart sistemleri, hızlı geçiş sağlamanın yanı sıra bazı diğer avantajları da beraberinde getirirler.

Kartlı Giriş Sistemi ile Çalışan ve Ziyaretçi Güvenliği

Çalışanlar, kartlı giriş sistemi sayesinde sadece yetkili oldukları alana ulaşabilirler. Benzer şekilde bir iş yerine, kuruma veya fabrika gelen ziyaretçiler de kartlı sistem sayesinde izlenebilir. Yetkisiz girişin önlenmesi ve güvenliğin sağlanması için en uygun yöntemlerden birisi bu sistemlerdir.

Giriş-Çıkışları İzleme

Bazı iş yerlerinde ve fabrikalarda hassas cihazlar, tehlikeli maddeler ve temasın en az seviyede olması gereken donanımlar bulunur. Kartlı sistemler sayesinde bu alanlara giriş yapan kişiler takip edilebilir. Böylece herhangi bir olumsuz durum halinde hemen müdahale etmek mümkün olur. Ayrıca giriş ve çıkışı izleyerek hangi alana hangi çalışanın eriştiğini de takip etmek mümkündür.

Kolay Devre Dışı Bırakma

Kartın çalınması veya kaybedilmesi durumunda basit bir değişiklikle kart devre dışı bırakılabilir. Bu da hırsızlık gibi olayların önüne geçme konusunda önemli bir rol oynar. Geleneksel kilit sistemlerinde ise kapı kilidinin değiştirilmesi ve herkese verilen anahtarların da değiştirilmesi gerekir. Bu duruma göre kartlı giriş sistemleri, düşük maliyetle devre dışı bırakma ve yeninden aktifleştirme seçeneği sunar.

Unutmayın, Silikon Vadisi, Avrupa, Hindistan, Dongguan, Xiamen ve Dalian'da çeşitli geliştirme, tasarım ve yenilik merkezlerine sahip ZKTeco dünya çapında tanınırlık kazanmış uluslararası bir markadır. Hemen ZKTeco Türkiye ile iletişime geçin!