Karaman'da kayıp olan genç bulundu

TAKİP ET

Karaman'da 2 Nisan Cuma günü evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen genç bulundu.

Karaman'da 2 Nisan Cuma günü evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen genç bulundu.

Kendisini yalnız başına yürürken görüp polis ekiplerini arayarak durumu bildiren Adliye Personeli Ahmet Arısoy o anları şu şekilde ifade etti;

"2. İstasyon'da hafta sonu cumartesi günü öğle civarında gördüm. Haberlerde gördüğüm hali gibi saçından ve sakalından tanıdım. Yalnız başına yürüyordu. Kendisini durdurdum ve sordum. Yanında haberleri tekrar açıp kendinden emin olduktan sonra polis ekiplerini aradım. Karnının aç olduğunu söyleyince bir şeyler ikram ettim. Günlerdir Kazımkarabekir'de bir çiftlik evinde kaldığını söyledi. Ayrıca konuşması gayet düzgündü. Daha sonra gelen polis ekiplerine teslim ettim."

Olay

Alınan bilgiye göre, 29 yaşındaki Mehmet Bağcı 2 Nisan Cuma günü Rauf Denktaş Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi no:50/3 olan ikametinden ayrılmış ve bir daha geri dönmemişti. 2 Nisan'dan bu yana kayıp olarak aranan Bağcı için aile ve yakınları seferber olmuş durumda.

En son Cumartesi günü Yeni Minare Caddesi üzerinde görülen gencin piskolojik sorunları olduğu öğrenildi. Karakola kayıp başvurusunda bulunan aile, gelecek olan müjdeli haberi bekliyor.

Üzerinde gri ile siyah karışım tonunda mont bulunan Mehmet Bağcı'yı gören yada yerini bilenlerin polise bildirmeleri rica olunur.