Karaman'da ceset bulundu! Ceset Fatma Uyanık'a mı ait?

TAKİP ET

Karaman'da bir çobanın bulduğu cesedin yaklaşık 3 yıl önce kaybolan Fatma Uyanık'a ait olup olmadığı araştırılmaya başlandı.

Karaman'da bir çobanın bulduğu cesedin yaklaşık 3 yıl önce kaybolan Fatma Uyanık'a ait olup olmadığı araştırılmaya başlandı.

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde kaybolan, 6 Ekim 2017'den beri haber alınamayan Fatma Uyanık olayında flaş bir gelişme yaşanıyor. Sarıveliler Taksitepe mevkiinde koyunlarını otlatan çoban İsmail Vural, toprakta kemik parçası buldu. Kemiği bulduğu alanı eşeleyen çoban Vural, daha fazla kemiğe ulaştı.

Vural'ın durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine savcı, jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri ulaştı. Olay yeri inceleme ekibini yaptığı kazı çalışmasında kafatası bulunması üzerine kemiklerin bir cesede ait olduğu ortaya çıktı.

Cesedin Fatma Uyanık'a ait olduğu tahmin edilmesi üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, ilk izlenimlerinde cesedin çok daha eski bir tarihe ait olduğunu tahmin etti. Topraktan çıkarılan ceset 2 ayrı torba ile otopsiye gönderildi. Kesin sonuç otopsi sonrasında belli olacak.

Fatma Uyanık olayında en son, öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mehmet Varlı (47) ve oğlu Vahap (24) yargılanmış, Vahap Varlı cinayetten müebbet hapis cezası almıştı.

Fatma Uyanık olayı defalarca Müge Anlı'nın programında da aydınlatılmaya çalışılmıştı.