Kaizen Eğitimi

TAKİP ET

Yalın ve Dijital Dönüşüm Eğitimlerinin en önemli konularından biri olan

Kaizen Eğitimi

 

Yalın ve Dijital Dönüşüm Eğitimlerinin en önemli konularından biri olan ve İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Japonya'da geliştirilen Kaizen iş felsefesi, iş süreçlerini izleyerek ve sürekli ayarlamalar yaparak devamlı iyileştirmeyi teşvik etmeyi içerir. Terim, kelimenin tam anlamıyla "iyi değişiklik" anlamına gelen iki Japonca kelimeden alınmıştır.

Deming Döngüsü (planla, yap, kontrol et/çalıştır ve harekete geç) üzerine inşa edilen Kaizen felsefesi, yöntemlerini teşvik etmeye kendini adamış bir kuruluşta iş kültürünün tüm yönlerine nüfuz edebilir. Kaizen, çalışana, işyerine ve işin nasıl yapıldığına ilişkin iyileştirmeye odaklanan çok sayıda fikir ve eylemi kapsar. Kaizen eğitimi, kademeli değişim veya PDCA (Planla, Yap, Kontrol Et, Önlem Al) gibi yinelemeli teknikler aracılığıyla verimlilik oluşturmayı, israfı azaltmayı, kaliteyi iyileştirmeyi ve işleri daha güvenli ve daha tatmin edici hale getirmeyi amaçlar.

Bağlı ve yetkilendirilmiş ekipler, Kaizen eğitiminin merkezinde yer alır. Bunlar, tesisinizin belirli bir alanından veya operasyon, üretim ve kalite gibi farklı departmanlardan olabilir. Ancak, programlarımızın odaklandığı ön saflardaki insanlar, iyileştirmede etkili olabilir. Liderler ve çalışanlar arasındaki işbirliğine dayalı ilişkiler, başarının araçlarıdır. Kaizen eğitimi, ekiplerinizi sürekli olarak hedeflerinize ulaştıran güçlü motor olarak görülür.

 

Unutmayın, UnoPro, Akademik, profesyonel yöneticilik, girişimcilik ve sanayicilik bilgi ve tecrübesine sahip Türkiye’nin tek eğitim ve danışmanlık kurumudur. Kurumsal firmalardan KOBİ ve küçük işletmelere kadar her segmentten üretim firmasındaki üretim yönetimi bilgi ve tecrübesine sahip olan UnoPro, Türkiye’nin ilk yerli ve milli Model Fabrika’sında sanayinin yalın ve dijital dönüşümü için size özel hazırlanmış eğitim müfredatı ile önce yalınlaşmanıza ve daha sonra Endüstri 4.0’a uygun bir şekilde dijitalleşmenize yardımcı olur. Hemen iletişime geçin