Kadir İrtekin - Mc Feryad Kimdir?

TAKİP ET

Doğma büyüme Ağrı'lı olan Kadir İrtekin (Mc Feryad) Rap Müzik Sanatçısı yaşamına kayseride devam ediyor.

Doğma büyüme Ağrı'lı olan Kadir İrtekin (Mc Feryad) Rap Müzik Sanatçısı yaşamına kayseride devam ediyor. Yetenekli ve başarılı bir genç olan Mc Feryad bu memleket için genç ve önemli değerlerden birisi olarak görülüyor.  Bugüne kadar sağladığı başarılar ve sahip olduğu yetenekler ileride onun Ağrı ve kayseri için önemli bir değer olacağının da göstergesi oluyor.

Kadir İrtekin (Mc Feryad) ağrı başkent köyü ilk okul öğretimden sonra okul hayatına son vermiştir  Henüz genç yaşına rağmen gelecek yaşamına dair tüm planlarını tamamlanmıştır. Müziğe karşı sahip olduğu yetenek doğrultusunda daha bugünden oldukça başarılı işler yapmaya başlamıştır. Sosyal medyada birçok farklı platformda her geçen gün tanınırlığı artan yetenekli isim geleceğe ışık tutan örnek bir gençliğin de en güzel temsilcilerindendir.

Mc Feryad müzik alanında sahip olduğu yeteneklerin ön plana çıkması için keyifli birçok çalışmanın içerisinde bulunuyor. Kendini rap müziğe adayan genç yetenek bu alanda almış olduğu eğitimlerle birlikte yolunda başarı ile ilerlemeye devam ediyor. İlerde başarılı bir oyuncu ve müzisyen olmayı hayal eden Kadir İrtekin (Mc Feryad) bu hayalinin peşinden gitmenin her yolunu