Kadın Panço Modelleri 2021

TAKİP ET

​​​​​​​Kadınlar için şık ve konforlu üst giyim ürünlerinden biri olan kadın panço modelleri estetik görünümünün ve rahatlığının yanında beden kusurlarını kapatması ve çok tar parçalar olması nedeniyle de hem standart beden hanımlar hem de büyük bedenler tarafından sıkça tercih ediliyor.

Kadınlar için şık ve konforlu üst giyim ürünlerinden biri olan kadın panço modelleri estetik görünümünün ve rahatlığının yanında beden kusurlarını kapatması ve çok tar parçalar olması nedeniyle de hem standart beden hanımlar hem de büyük bedenler tarafından sıkça tercih ediliyor. Kadın panço modelleri kolay giyilebilen birer giyim ürünü olmanın yanında stili yukarı taşıyan star parçalardır. Pançolar kolayca giyilebildiği ve üstüne giyilen hemen her giyim ürünüyle uyum sağlayabildiği için de kadınlar tarafından çok seviliyor. Genellikle geniş ya da yarasa kol olan pançoların kolsuz modelleri de bulunuyor. Baştan geçirilen modelleri olduğu gibi önden açılır kapanır şeklinde de çeşitleri bulunan bu şık ürünler hem spor hem de klasik giyinenler tarafından kullanılabiliyor. Yani düz hırkalar ve kazaklar yerine tarzınıza farklı bir hava ve unutulmaz bir stil katmak için kadın panço modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Sementa’nın 2021 Kadın Panço Modelleri

Yıllardır kadınların vazgeçemediği giyim ürünlerinden olan kadın panço çeşitleri 2021 yılında da çok moda. Bu yılın kadı giyim modasında yerini bulan pançolar, retro ile moderni birleştiren bu yılın trendlerine çok uygun bir parça. Sementa suni kürk yakalı kadın panço modelleri düz renkleri ile moderne vurgu yaparken yine suni kürk yakaya sahip üç renk pançoları ile geçmişi çağrıştırıyor. Şal yaka Sementa kadın panço modelleri ile klasik bir tarz yakalarken Sementa’nın yarım balıkçı pançoları ile daha modern ve spor bir stile sahip olabilirsiniz. Spor ile klasik tarzı bir arada sevenler için de kadın kapüşonlu, desenli panço modellerini de Sementa’dan edinebilirsiniz. Bu model desenleri ve renkleri ile klasik tarza yanaşırken kapüşon detayı ve fermuarlı olması ile de tarzınıza spor bir esinti katar. Pançolar kışın giyilen üst giyim ürünleri olarak bilinir ve pançoların içine mutlaka kazak, body, tişört gibi bir üst parça daha giyilir. Oysaki panço gibi fonksiyonel ve başlı başına bir tarzı olan bir ürün sadece kışın giyilmemeli. Sementa sıcak aylarda ve baharda rahatlıkla kullanabileceğiniz, tek başına giyilebilen V yaka triko kadın panço modellerini de https://www.sementa.com/kadin-panco bu adresten sizlerin beğenisine sunuyor, hemen linke tıklayın ve yüzlerce panço modelini inceleyin.