Kabasakal Online Nedir ?

TAKİP ET

Kabasakal Online olarak 14 yıldır temel amacımız siz müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktır. 

450.000’den fazla mutlu ve memnun müşteri, 1.1 milyon sipariş teslimatı ve 19 aktif güvenli ve hızlı ödeme seçeneğiyle Türkiye’nin Bir Numaralı Oyuncu Alışveriş sitesidir. PUBG Mobile, Metin2, Valorant, League of Legends, Free Fire, Steam Cüzdan Kodu gibi birçok oyun içi ürünlerin satışını en uygun fiyat garantisiyle ve hızlı teslimat seçeneğiyle tedariğini sağlar. Kabasakalonline.com farkı ile 14 yıldır oyuncuların kalbi burada atıyor.

PUBG Mobile UC Almak için Adres Kabasakal

Son zamanların en popüler mobil oyunu olan PUBG Mobile’de oyuncular, istediği silah kaplamalarına sahip olabilmek için indirim fırsatları ile UC alabiliyorlar. Aldığınız UC sayesinde oyun içi özelleştirmeleri, hesabınıza dahil edebilirsiniz.

PUBG Mobile UC Nedir ?

Önceden bilgisayar dünyasını yerle bir eden oyun olan PUBG, mobil platforma geçtiğinde de mobil oyunlar arasında büyük bir yer edinmiştir. Yüz kişinin bir adaya atlayarak hayatta kalma çabası ile büyük eğlence edinen oyuncular zamanını geçirmek için bu oyunu tercih etmektedir. Kısa sürede yüksek indirme sayısına ulaşan PUBG Mobile oyunu hem Android platformlarda hem de IOS platformlarda büyük bir yer edinmiştir. Oyun içerisinde kullanılan para birimine UC (Unknown Cash) denir. Bu unknown cash oyun içerisinde satıldığı gibi farklı web sitelerde de satılmaktadır. PUBG Mobile UC satın alarak oyun içerisinde daha keyifli vakitler geçirebilirsiniz. UC (Unknown Cash) satılan web siteleri sizlere farklı fiyatlandırmalar yapmaktadır. Kabasakal Online'da sizlere PUBG Mobile UC satışı gerçekleştirmekteyiz. İçerik olarak sizlere birçok paket sunmuş olup bu paketleri satın alarak oyun içerisinde aktifleştirebilirsiniz. Oyun içerisinden de satın alabileceğiniz gibi bir başkasına hediye etmek istediğiniz UC için web sitemizden satın alabilirsiniz. Bu sayede arkadaşlarınıza sürpriz yapabilir, onları mutlu edebilirsiniz. Ya da çekiliş yapan bir Instagram sayfası sahibi iseniz veyahut bir yayıncıysanız bu tarz sitelerden UC satın alarak takipçilerinize gönderebilirsiniz.

PUBG Mobile UC Ne İçin Kullanılır?

PUBG Mobile oyununda kullanılan para birimi olan Unknown Cash ile oyun içerisinde birçok ürünü satın alabilirsiniz. Oyuna gelen yeni sandıkları açabilir, çok daha şık tasarıma sahip olan ürünler ile oyununuzu şenlendirebilirsiniz. Bir yerden sonra tekdüze bir hale gelen PUBG Mobile oyununda oyuncular oyun içerisindeki çeşitli kıyafetler ile daha güzel vakitler geçirebilirler. PUBG Mobile UC satın almak için adres Kabasakal Online !

Nadir Kıyafetler

Güzel görünüme sahip silah skinleri

Oyun içerisindeki dans hareketleri

Uçak skinleri

Araba skinleri

Ve daha birçok içeriğe PUBG Mobile UC satın alarak ulaşabilirsiniz. Bu PUBG Mobile UC satışı ile oyun üreticileri hem daha fazla gelir elde etmek istemiş hem de oyuncularda oluşabilecek tekdüzeliği kırmak istemişlerdir. Tüm bu avantajlardan faydalanmak istiyorsanız web sitemizi ziyaret ederek PUBG Mobile UC satış hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Ayrıca sizlere sadece UC satışı değil Royale Pass ve Elite Pass satışı da yapmaktayız. Kredi kart ile ya da farklı ödeme yöntemleri ile tüm PUBG Mobile hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

PUBG Mobile UC Fiyatları

Oyun içerisinde de bu PUBG Mobile UC satın alabilirsiniz. Ancak En Uygun Fiyat Garantisi her zaman Kabasakal Online’da olacaktır. PUBG Mobile oyun içerisinde sizlere fiyat olarak belli başlı ücretlendirme yapsa da herhangi bir zaman içerisinde bu fiyatları düzenleyebilir.

63 Pubg Mobile UC         8,49 TL

126 Pubg Mobile UC      19,90 TL

340 Pubg Mobile UC      46,90 TL

690 Pubg Mobile UC      89,00 TL

1380 Pubg Mobile UC    189,00 TL

1875 Pubg Mobile UC    218,00 TL

8400 Pubg Mobile UC    869,00 TL

12400 Pubg Mobile UC 1.399,00 TL

PUBG Mobile UC fiyatları bu şekilde belirlenmiştir. Bu fiyatlar Eylül 2021 tarihinde geçerli olan fiyatlardır. Oyun içerisindeki UC fiyatları güncellendikçe web sitelerindeki fiyatlarda da değişiklik olacaktır. Ancak satın alacağınız UC sitesine dikkat etmelisiniz. Güvenilir bir web siteden satın almıyorsanız paranızı dolandırıcılara kaptırabilirsiniz. Bu nedenle güvenli ve daha önce piyasada adını duyurmuş web siteleri ile çalışmanız gerekir. Kabasakal Online web sitemiz üzerinden UC satın alarak bu tarz problemlerden uzak durabilirsiniz. Sitemizde satışı yapılan tüm PUBG Mobile hizmetlerinde hiçbir güven problemi olmadan satın alabilirsiniz. Ayrıca web sitemizde sadece PUBG Mobile hizmetleri değil daha farklı hizmetler de bulunmaktadır. Aklınıza gelen tüm oyun içeriklerine sayfamız üzerinden ulaşabilir, oyun içerisindeki ücretli paketleri daha uygun fiyatlı olarak alabilirsiniz.

PUBG Mobile UC Satın Alma

PUBG Mobile UC para birimi sayesinde oyun içerisindeki kozmetik eşyalara erişebilirsiniz. Oyun sizlere bu para birimi karşısında çeşitli sandıklar açtırabilir ya da istediğiniz kıyafeti silah skini oyun içi kozmetik eşyalarını satın alabilirsiniz. Bu para birimini ancak gerçek paranız ile satın alabilirsiniz. Oyun içerisinde satın alabileceğiniz gibi ek olarak farklı web sitelerinden de satın alabilirsiniz. Web sitelerinden satın alarak Hem daha uygun olabilir hem de farklı insanlara hediye edebilirsiniz. Ancak hiçbir web sitesi Kabasakal Online kadar güvenilir olmayacaktır.

1 - Alacağınız ürünü öncelikle sepetinize ekleyiniz. (Sepete eklerken ID numaranızı yazınız.)

2 - Sepetten devam edip 'siparişi tamamla'  seçeneğine tıklayınız.

3 - Sizi ödeme adımına yönlendirecektir, ödeme yöntemini seçip ödemeyi sağladığınızda siparişiniz işleme alınacaktır. Ödemelerinizi taksitli olarak da yapabilirsiniz. Yaptığınız ödemelerden komisyon alınmaz. Tüm işlemleriniz 3D Secure tarafından korunmaktadır.

4 - Dilerseniz üyelik oluşturarak, dilerseniz üyeliksiz sipariş verebilirsiniz.

5 - Ödeme işlemini tamamladıktan sonra yazmış olduğunuz ID numarasına 2-15 dk içinde PUBG Mobile UC yüklemesi yapılacaktır.

PUBG Mobile UC satın almak için neden arayan kişiler genelde bu oyunu çok sık oynayan kişilerdir. Oyun içerisinde iyice vakit geçiren oyuncular artık oyun içerisinde farklılık görmek isterler. Bu sebepten dolayı çeşitli Kozmetik eşyaları satın alırlar. Bu Kozmetik eşyaları hem oyun içerisinde farklı oyunculara karşı üstünlük göstergesidir hem de kişi oyun içerisinde iken daha istekli oynamasına vesile olur.

PUBG Mobile üreticileri bu yöntem ile hem daha fazla gelir elde edecek hem de oyuncularının kendisinden uzaklaşmasını engelleyecektir. Sizler de tüm bu olanlardan yararlanmak istiyorsanız PUBG Mobile UC satın alabilirsiniz.

PUBG Mobile UC Kabasakal Online’da

Farklı fiyatlarda farklı miktardaki PUBG Mobile UC satışları vardır. Oyun içerisinde almak istediğiniz eşyanın fiyatına göre sarın alacağınız bu UC miktarını belirleyebilirsiniz. Ayrıca kendinizi bütçe olarak çok zora da sokmamanızı tavsiye ederiz. Piyasada bulunan farklı firmalarda size çok daha uygun fiyatlı PUBG Mobile UC satışı yapacaklardır. Bu sitelerin güvenilirliğini bilmeden satın almanızı tavsiye etmeyiz. Durduk yere paranızdan olabilirsiniz. PUBG Mobile UC için güvenilir adres Kabasakal Online !