Iva Natura Özel Organik Yüz Kremi

TAKİP ET

Cilt bakımı kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini almaktadır.

Cilt bakımı kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini almaktadır. İş hayatı ve günlük yaşam rutinleri arasında önemsemeniz gerekenler listesine alınmalıdır. Sağlıklı ciltlerin bakımlar ile mümkün olduğunu unutmamalıyız. Temizleme, tonikleme ve cilt nemlendiricileri sayesinde bu durumu sağlayabilirsiniz. Ancak organik ürünleri tercih etmek, sağlık açısından da son derece önemli. Işıl ışıl, parlak ve canlı görünen yüze sahip olmak aslında oldukça kolay.

Kadınların tercih ettiği bir çok ürün incelendiğinde doğal olmayan, cilde zarar veren kremler olduğunu görmekteyiz. Yüzünüze uyguladığınız kremlerde bulunanlar uzun süre ciltte kaldıktan sonra ekstra lekelenmelere yol açabilir. Bu sebeple organik yüz kremi arayışı içerisine girerek en kaliteli en yalı halde olan kremleri almalısınız.

Organik ürünleri IVA NATURA ile keşfet

Iva natura markası ile sertifikalı, organik ürünlerle tanışabilirsiniz. Daha önce kullandıklarınızın yanı sıra cilt sağlığınıza en iyi gelecek organik yüz kremi eşsiz içeriği ile sizlerle. Geniş ürün yelpazesi ve doğallığı ile hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Neden Organik ürün kullanmalıyız?

Organik cilt bakım ürünleri, doğal ürünler tamamen doğadan gelenler ile hazırlanmalıdır. Bizler bu doğrultuda çalışmalarımızı en ufak ayrıntısına kadar planlamaktayız. Kimyasaldan uzak, alerji ve katkı maddesi içerek ürünler kullanmayınız. Aldığınız cilt bakım ürünleri sağlığınız için tehdit oluşturmasın. Orta ve uzun vadede kullandığınız ürünler ciltte bir takım sorunlar yaratabilmektedir. Kendinizi ve cildinizi seviyorsanız organik kullanmaktan vazgeçmeyin.

Cilt tiplerine göre seçimler

Her kullanıcı için farklı organik yüz kremi tercih edilebilir. Kişilerin genetikleri, beslenme alışkanlıkları ve günlük yaşamları ele alındığında cilt tipleri de değişebilmektedir. Bu sebeple ürün alırken hem organik olması hem de cilt uyumluluğuna dikkat edilmelidir. Alternatiflerin olması demek herkesin kullanacağı ürünlerin ortaya çıkmasını da göstermektedir. Nemlendirici özellikte ki kremler kuru ciltlerin yıpranmasına, parlak bir görünüm kazandırmasına yardımcı olacaktır. Fazla yağlanan yağlı yüzler ise aynı benzer kremi kullanmaktan kaçınmalıdır. İlk etapta dikkat edeceğiniz husus ciltte hızlıca emilebilen, yağ olarak göstermeyenler olmalıdır. Günlük hayatınızda rahatsız etmeden sanki krem sürmemiş gibi hafif doku olarak sürülmelidir. Kokusu itibari ile aroması olanlar satılmaktadır.

Organik ile gelen müthiş kremler!

Buğday ruşeym özlü

Limon otu ve ölmez otu

At kestanesi ve dağ çileği özlü

Meyan kökü özlü

Yaban mersini

Daha sayamadığımız bir çok doğal organik bitkilerden elde edilerek yüz kremleri, cilt kremleri üretilmektedir. IVA NATURA hayatınızın her anında yanınızda olacak, doğallıktan vazgeçmeyen cilt bakım kremleri sunmaktadır.