Isıtıcı

TAKİP ET

Isıtıcı söz konusu olduğu zaman akla ilk gelen seçenek; elektrikli ısıtıcılardır.

Isıtıcı söz konusu olduğu zaman akla ilk gelen seçenek; elektrikli ısıtıcılardır. Elektrikli ısıtıcılar çok çeşitli uygulamalarda kullanılmaktadır ve birçok farklı nedenden dolayı harika bir seçenek olabilir. Elektrikli ısıtıcılar, ısı üretmek için elektrik kullanan ısıtma cihazlarıdır. Taşınabilir olmaları, kurulumları ve çalıştırmaları kolay ve uygun maliyetli olmaları nedeniyle popülerdirler. Elektrikli ısıtıcılar çeşitli şekil ve boyutlarda gelir ve hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilir.

En yaygın elektrikli ısıtıcı tipi, ısıtılmış havayı monte edildiği odaya veya alana üfleyen cebri hava ısıtıcısıdır. Cebri hava elektrikli ısıtıcılar, bobinler veya kuvars çubuklar gibi bir ısıtma elemanı içeren dahili bir fan sisteminden hava üfleyerek çalışır. Isıtılan hava daha sonra en çok ihtiyaç duyulan odaya kanal sistemi veya borulardan geçirilir.

Başka bir cebri hava elektrikli ısıtıcı tipi, tipik olarak her bir fan için ayrı odalara sahip tek bir büyük ünitede birlikte konumlandırılmış birden fazla fandan oluşan bir hava kontrol ünitesi olarak adlandırılır. Bu tip ünite, ısıtılmış havayı tüm binaya diğer tiplerden daha verimli bir şekilde dağıtır. Çünkü daha az kanal kullanır. https://www.luxell.com.tr/elektrikli-isitici internet sitesinde bu ürünleri inceleyebilirsiniz.