İnstagram Satışlarınızı Artıracak E-Ticaret Paketi Önerileri

TAKİP ET

Doğru adımlar atılarak kurulan İnstagram sayfaları, e-ticaret yapmak isteyenler için günümüzün...

Doğru adımlar atılarak kurulan İnstagram sayfaları, e-ticaret yapmak isteyenler için günümüzün en kârlı internetten kazanç imkanları arasında yer alır. Gelir elde etmek amacıyla İnstagram’dan satış yapmak isteyen ve bunu yaparken alanında tecrübeli firmalardan destek almayı arzu edenler, hiç düşünmeden avantajlı e-ticaret paketi seçeneklerine sahip olan Kobisi’yi tercih edebilir. Türkiye’nin kaliteli ve başarılı e-ticaret sayfalarına daha yakından bakıldığı zaman çoğunun altında imzası olan Kobisi, bu özelliği nedeniyle de İnstagram satış arttırma konusunda her geçen gün popülerliğini arttırmaktadır.

E-Ticaret Yapmak için En Doğru Adres

“İnstagram satış yapmak istiyorum” fikrine sahip olan kişilere yol gösteren uzman danışmanları ile Kobisi her sene müşteri portföyünü katlamaya devam etmektedir. İnstagram satış nasıl yapılır diye merak eden ve bu konuda yeterince tecrübesi bulunmayan girişimciler Kobisi’den destek alarak kolaylıkla kendi İnstagram e-ticaret sitelerini kurabilir ve kısa sürede ciddi gelirler elde etmeye başlayabilir.

İnstagram e-ticaret alanında en az bütçe ile en kaliteli siteyi kurmak isteyen girişimcilere destek veren Kobisi’de, birbirinden farklı ve çok sayıda hazır e-ticaret paketi yer almaktadır. Buna göre girişimciler platformu ziyaret etmeleri halinde hazır e-ticaret paketi seçenekleri arasında yer alan Mini, Plus, Pro, Platinum ve Premium gibi farklı opsiyonlardan kendileri için en uygun olanı rahatlıkla tercih edebilmektedir.

Farklı Özelliklere Sahip Geniş Yelpazedeki E-Ticaret Paketleri

Hazır e-ticaret paketlerinin özellikleriyle sektörde öne çıkan Kobisi; sınırsız trafik, sınırsız sipariş, ücretsiz temalar, sınırsız marka ve kategori, SEO uyumlu içerik, gündelik yedekleme ve hazır ödeme sistemi gibi özellikler sunmaktadır. Ücretsiz şekilde kurulabilen hazır e-ticaret paketleri, ayrıca bütün kredi kartları ile sipariş verebilme ve kredi kartlarına taksit olanaklarını da e-ticaret sitelerine giriş yapacak olan potansiyel müşterilere sunmaktadır.

Bununla birlikte hazır e-ticaret paketi çeşitleri; sınırsız ziyaretçi, sınırsız web alanı, ücretsiz SSL sertifikası, telefon üzerinden satış, gelişmiş raporlar, excel ürün yükleme, mobil uyumlu tasarım ve indirim kuponu tanımlama gibi opsiyonları da e-ticaret yapmak isteyen girişimcilere sağlamaktadır.

Sınırsız e-ticaret çözümleriyle piyasanın önde gelen adreslerinden birisi olan Kobisi koşulsuz müşteri desteğiyle de ilk sıralarda yer alır. Siz de e-ticaret sitesi nasıl kurulur diyorsanız Kobisi ile iletişime geçerek e-ticaret sitesi kurmaya başlayabilirsiniz.