İbrahim Murat Gündüz ve Erkan Keskin army of fighters 4 organizasyonunda

TAKİP ET

İbrahim Murat Gündüz ve ünlü Organizatör Erkan Keskin army of fighters 4 organizasyonunda misafirlerini ağırladı.

İbrahim Murat Gündüz ve ünlü Organizatör Erkan Keskin army of fighters 4 organizasyonunda misafirlerini ağırladı.

Ünlü organizatör army of fighters’ın Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Keskin ve Adana’lı ünlü iş insanı İbrahim Murat Gündüz 19.12.2022 tarihinde İstanbul Grand Cevahir Otelde düzenlenen ve Türkiye’de sadece Tv 8.5 ekranlarında canlı olarak yayınlanan army of fighters  profesyonel kickboks serisinin 4. Maçında İzmir ve İstanbul’dan siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini misafir ettiler.

Organizatör Erkan Keskin ve İbrahim Murat Gündüz İzmir’den gelen hayırseverliği ile tanınan tecrübeli siyasetçi ve ünlü iş insanı İyi Parti İl Başkan Adayı Sayın Öztürk Keskin ve değerli eşi Şebnem Keskin Hanımefendi’yi, İyi Partili gemi inşa mühendisi iş insanı Ruşen Şık’ı, Nak Elmas firmasının sahibi İstanbul’lu ünlü sanayici ve iş insanı  Ali Çelik ve değerli eşini, İstanbul’da 11 şubesi bulunan Prime Fitness Spor Salonlarının sahibi ve işletmecisi Mustafa Ateş’i ve siyasetin duayeni  İyi Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi divan katip danışmanı Emin Erdoğan ile gece boyu tek tek ilgilendiler.

Haırsever iş insanı Öztürk Keskin ismini sporseverler Ukrayna’dan Ülkemize sığınan  Bayan Boks Milli Takımı sporcularına verdiği maddi ve manevi yardım ile tanımaktalar.

Öztürk Keskin aynı zamanda Türkiye Boks Milli Takımı Antrenörü Oktay Çiçek’in spırcusu Milli Boksör Tuba Nur Uzun isimli bayan boksörümüzünde sponsoru.

İbrahim Murat Gündüz’ün yönetim kurulu başkanı olduğu SMD Filo firması katkıları ile gerçekleşen profesyonel kick boks maçı gecesi Almanya, Belçika ve Hollanda’da düzenlenen  profesyonel Kickboxing organizayonlarını aratmadı.

Gecenin değerli konukları gerek dünyaca tanınmış dövüşçü kadrosu, gerek organizasyonun kalitesi ile Türk Sporu adına gerçekten gurur duyulacak bir geceye imza atan army of fighters organizayonunun yönetim kurulu başkanı Erkan Keskin’e ve gecenin ana sponsoru olan İbrahim Murat Gündüz’e ayrı ayrı teşekkür ederek geceden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İbrahim Murat Gündüz ve Öztürk Keskin bu muhteşem kickboks organizayonu gecesinde sporculara plaket takdim ettiler