İbrahim Murat Gündüz'den Göktürk'ün rakiplerine  'Bale yapmıyoruz, kickboks yapıyoruz"

TAKİP ET

Muhteşem bir ekip, Adana'lı sporsever tanınmış işadamı İbrahim Murat Gündüz ve sporcusu Reis lakaplı Adanalı kickboks dövüşçüsü  Ali Göktürk Benli.

Muhteşem bir ekip, Adana’lı sporsever tanınmış işadamı İbrahim Murat Gündüz ve sporcusu Reis lakaplı Adanalı kickboks dövüşçüsü  Ali Göktürk Benli.

İbrahim Murat Gündüz’ün ismini sporseverler spora ve sporcuya yaptığı yardımlar  ve Ukrayna U-22 Bayan Boks Milli Takımı sporcularının barınması  için başlattığı yardım kampanyasından dolayı yakından tanımaktalar.

Reis lakaplı Ali Göktürk Benli ismini ise sporseverler cesareti, gözü karalığı, yıkıcı tekniği ve rakiplerini  genelde ilk raundda  nakavt etmesi ile yakından tanımaktalar.

İbrahim Murat Gündüz bu aralar sponsoru olduğu sporcusu Reis’e  rakip bulamamaktan dolayı sıkıntılı çünkü  Reis rakiplerini genelde ilk raundda  nakavt ederek dövüşemez hale getiriyor.

Türkiye’de Reis’e rakip bulamadıkları için üzüldüğünü belirten tanınmış işadamı İbrahim Murat Gündüz ‘Yaptığımız sporun bale değl kickboks  sporu olduğunu unutmayın!’ diyerek  kickboks sporcularına seslendi