Gündüz inşaatta akşam sahnede

TAKİP ET

Ankara'da 20 yıldan bu yana inşaat mühendisliği yapan 43 yaşındaki Enes Güvercin, gündüz bir inşaat firmasında çalışırken akşamları eğlence mekanlarında sahne alıyor.Bir inşaat...

Ankara'da 20 yıldan bu yana inşaat mühendisliği yapan 43 yaşındaki Enes Güvercin, gündüz bir inşaat firmasında çalışırken akşamları eğlence mekanlarında sahne alıyor.

Bir inşaat firmasında mühendisliğe devam eden, şarkı söyleme hayalini ise iş sonrası gerçeğe dönüştüren Güvercin, ailesinin yönlendirmesiyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü okuduğunu, mezuniyetinin ardından inşaat firmalarında çalışmaya başladığını söyledi.

Katıldığı korolardan arkadaşlarının tavsiyesiyle teklifler almaya başladığını anlatan Güvercin, şunları kaydetti:

Hayatımın her anı müzik. Gezerken, inşaatta işçilerimin yanında, ailemin ve arkadaşlarımın yanında her yerde müzik. Müzik benim içim yemek yemek kadar bir ihtiyaç, zevk, her şey. Kulağıma hoş gelen her şeyi dinliyorum, söylemeye çalışıyorum. Üniversitede müzikle ilgili çalışmalar yaptım, belediye korolarına ve özel korolara gittim. Katıldığım korolarda ses ve müzik kimliğime değerler katarak bugünlere geldik.

Güvercin, sesinin Bülent Ersoy'a benzetildiğini belirterek, Aslında müziğe ilgim ve aşkım onunla başladı. O nasıl ki Müzeyyen Senar ekolünden geliyorsa ben de hep ondan etkilendim. diye konuştu.

​​​​​​​


AA