Erkek Gümüş Yüzük Modellerinde En Çok Tercih Edilen 5 Doğal Taş

TAKİP ET

Gümüş yüzükler erkeklerin severek tercih ettiği aksesuarlardan bir tanesi. Bu aksesuarı taşırken değerli taşlar sayesinde hem enerjinizi yükseltebilir hem de görünümünüze ekstra bir hava katabilirsiniz. Doğal taşlar sayesinde doğanın sunduğu enerjiyi gümüş yüzükler sayesinde

Gümüş yüzükler erkeklerin severek tercih ettiği aksesuarlardan bir tanesi. Bu aksesuarı taşırken değerli taşlar sayesinde hem enerjinizi yükseltebilir hem de görünümünüze ekstra bir hava katabilirsiniz. Doğal taşlar sayesinde doğanın sunduğu enerjiyi gümüş yüzükler sayesinde yanınızda taşımanız mümkün olacaktır. Erkek gümüş yüzük modellerinde en çok tercih edilen doğal taşlar ile ilgili detaylı bilgileri sizlerle paylaşma istiyoruz.

Doğal Taş Nedir?

Taşlar dünyada milyonlarca yıl toprak ile temas halindedir. Fakat bazı taşlar sertlik dereceleri, barındırdıkları minarel çeşitliliği, sahip oldukları renk gibi özellikleri nedeniyle diğer taşlardan ayrılarak değerli taş olarak adlandırılmaktadır. Toprağın basınç ve ısı etkisi ile oluşan bu taşlar tarihte bildiğimiz en eski aksesuar malzemesi olarak karşımıza çıkar. Ölümsüz enerjisi ile karşımıza çıkan değerli doğal taşlar yılların enerjisi ve evrenin gücünü bizlere sunmaktadır. Eski medeniyetler ise bu taşların sahip olduğu enerjiyi şifa kaynağı olarak yorumlamaktadır. Nali Şerif Gümüş olarak yüksek kaliteye sahip değerli doğal taşları el işçiliğinde işleyerek sizlere şık gümüş yüzük modelleri sunmaktayız.

Erkek Gümüş Yüzük Modellerinde Neden Doğal Taşlar Tercih Ediliyor?

Erkek gümüş yüzük modellerinde neden doğal taşlar tercih ediliyor? Diye soranlar ise bu taşların enerjinizi olumlu yönde değiştirmesi ile sıkça tercih edildiğini söyleyebiliriz. Uzamanlar genel olarak eğer kendinize en uygun olan doğal taşı bulduysanız bu durumda kişinin enerjisini oldukça olumlu yönde değiştirdiğini söylemektedir. Eğer taşta ısınma ya da renk değiştirme gibi durumlar yaşanıyor ise bu şekilde enerjinize uygun olup olmadığını keşfedebilirsiniz. Manevi olarak taşın size nasıl bir his yaşattığını da inceleyebilirsiniz. Bu şekilde en doğru taşı tercih edebilir ve hayatınıza olumlu bir enerji katabilirsiniz.

Gümüş Yüzüklerde En Çok Tercih Edilen 5 Doğal Taş

Gümüş yüzüklerinde en çok tercih edilen 5 doğal taş ise öncelikle akik taşı olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu taşın ise farklı seçenekleri mevcuttur. Kaplan gözü taşı ya da sedef taşı gibi doğal taş seçenekleri de vardır. Ametist taşı ise oldukça sevilen ve tercih edilen doğal taş seçeneklerinden bir tanesidir. Pozitif enerji vermekte ve enerjinizi olumlu yönde etkilemektedir. Yeşim taşı ise tercih edilen bir diğer doğal taş seçeneğidir. Bu taş ise kristal yapısı sayesinde hem kolay işlenmekte hem de güzel bir görüntü ile karşımıza çıkmaktadır. Çin’de bu taşın çatılarda kullanıldığı görülmektedir. Çünkü yıldırımdan koruduğuna inanılmaktadır. Aynı zamanda huzur vermekte ve duygularınızı dengelemektedir.

Akik Taşı ve Türleri

Akik taşı ve türleri agat, kuvars ve kalsedon grubuna ait kimyasalları da taşımaktadır. Akik taşı çok sayıda renk ile karşımıza çıkar. Bu taşlar ise detayları ile şu şekildedir;

Sarı Akik Taşı şeffaf bir görüntüye sahip olmakla birlikte sert bir taştır. Aynı zamanda bu taş kuvars grubuna ait olan bir taştır. Bu taşın serinletici bir etkisi olduğu bilinmektedir. Bu taş duygusal çöküntüden kurtulmanızı sağlamaktadır. İçine kapanık ve çekingen biriyseniz kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

 

Yeşil Akik Taşı Bu taş özellikle ruhsal ve zihinsel olarak faydası dokunan taşlardır. Zihnin esnekleşmesini ve netleşmesini sağlamaktadır. Karasız olan kişiler bu taş sayesinde daha hızlı karar alabilir. Karar alma mekanizmasını güçlendirdiği görülmektedir. Taşın olumlu bir diğer özelliği ise anlaşmazlıklara çözüm bulma özelliğidir.

Yemen Akiği Taşı Bu taş yaşam sevincini artırarak enerji vermektedir. İnsanlar için birleştirici özelliğe sahiptir. Dayanıklılığı ve dolaşımı artırmaktadır.

Siyah Akik Taşı: Kişiyi ruhen doyurmakta ve strese karşı korumaktadır. Negatif enerjiyi emerek en az etkilenmenizi sağlar. Vücudunuzu da güçlendirmektedir.

Kırmızı Akik Taşı Motivasyonu artırmakta ve daha neşeli olmanızı sağlamaktadır. Cesaret ve güç kaynağı olarak olumlu etkiler. İslami anlamı ise bu taşı yanında taşıyanların yoksulluktan kurtulması inancı vardır.

Kaplan Gözü Taşı

Kaplan gözü taşı olumlu etkiler sunan bir diğer taştır. Bu taş negatif enerjiden arınmanızı sağlamaktadır. Halk arasında nazardan koruduğu bilinmektedir. Ağrı duymanız durumunda ise yine olumlu etkilere sahip olan ve arınızı dindiren özelliklere sahiptir. Sindirim sistemi sorunları için de bu taşı özellikle yanınızda bulundurmanız tavsiye edilmektedir.

Sedef Taşı

Sedef taşı güzel görünüşü ve olumlu enerjisi ile enerjinizi değiştiren bir diğer taştır. Bu taş güç, bereket, cesaret taşı olarak karşımıza çıkar. Kansızlığa iyi gelmekte ve vücutta dinçlik yaratmaktadır. Böbrek ve bağırsak hastalıklarında şifa veren bir taştır. Aynı şekilde dalak, karaciğer ve mide rahatsızlıklarında da olumlu etki almanızı sağlar. Pozitif düşünmenize yardımcı olmaktadır.

Lal taşı

Lal taşı oldukça güçlü bir doğal taştır. Bu taş ticari hayatta başarılı olmanızı sağlamaktadır. Hafızanızı güçlendirmenize yardımcı olmakla birlikte geçmişi hatırlamanızı sağlamaktadır. Hayal gücünüzü bu taş sayesinde geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda karabasandan kurtulmanızı sağladığına da inanılmaktadır.

Firuze Taşı

Firuze taşı şans ve uğur getirmektedir. Kaygı bozukluğu durumundan kurtulmanızı sağlar. Aynı zamanda nazardan korumakta ve başarı elde etmenizi sağlamaktadır. Sağlık açısından ise tansiyonu dengelemekte ve sindirim sorunlarını iyileştirmenizi sağlamaktadır.

Yukarıda belirttiğimiz tüm bu doğal taşlar aynı zamanda erkek gümüş yüzük modellerinde de en çok kullanılan taşlar arasında yer almaktadır.