Drone ile Profesyonel Videolar Nasıl Çekilir?

TAKİP ET

Drone ile profesyonel video çekimi, oldukça geniş bir yelpazede avantaj sağlıyor.

Drone ile profesyonel video çekimi, oldukça geniş bir yelpazede avantaj sağlıyor. Klip-film-dizi prodüksiyonları, harita mühendisliği, reklam-tanıtım gibi sektörleri buna örnek göstermek mümkün.

Eşsiz fotoğraf ve video kareleri sunan drone’lar, ajanslar tarafından da sıklıkla tercih ediliyor.

Peki profesyonel drone çekimi için nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte cevabı:

Drone Çekiminde Bilinmesi Gerekenler

Elbette her şey, önce doğru bir drone seçimiyle başlıyor. Bu aşamada, drone’u kullanım amacınızı belirlemeniz gerekiyor.

Profesyonel fotoğraf/video çekimi için drone kullanmayı planlıyorsanız daha pahalı modellerden birini tercih etmelisiniz.

Fakat yalnızca meraktan, eğlence olsun diye veya birine hediye etmek için alacaksanız daha uygun fiyatlı bir model işinizi görür.

Drone Kullanım Kuralları

Drone kullanımının bazı kurallara tâbî olduğunu unutmayın. Örneğin askeri bölgelerde ve havaalanlarının çevresinde drone uçurmak yasak.

Ayrıca drone’unuzu havada uçuracağınız için, hava koşullarına dikkat etmeniz önemli. Başlangıç seviyesinde bir drone kullanıyorsanız yağmurlu ve rüzgarlı havalar sizin için büyük sıkıntı meydana getirebilir.

Test Uçuşu Yapın

Drone’unuzu aldığınızda, yapacağınız ilk şeylerden biri de kitapçığını dikkatlice okumak olmalı.

Sizin kullanacağınız modeli satın almış kişilerin yorumlarını, Youtube’da o model ile ilgili videoları da inceleyebilirsiniz. Ayarlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmalı, hangi tuşun ne işe yaradığını öğrenmeli ve deneme uçuşu yapmalısınız.

Profesyonel Drone Çekim Ajansı: AirHobi Teknoloji

Drone ile çekim yapmak riskli bir iştir. Bu nedenle sinema-TV eğitimi ve drone eğitimi almış uzman bir kadro ile çalışmanız gereklidir.

Etkili bir tanıtıma ihtiyaç duyuyorsanız drone çekimi sizin için en doğru çözüm olabilir. Bu sayede kendinizi ve firmanızı en iyi şekilde anlatma şansı bulabilirsiniz. Müşteri potansiyelinizi artırabilir ve satış hacminizi büyütebilirsiniz.

Markanızı bir üst seviyeye taşıyarak hedef kitlenizde etki uyandırmak için reklam ve tanıtım filmlerinizi havadan çekim yöntemiyle hazırlatabilir, özel ve kurumsal organizasyonlarınızı drone çekimi ile taçlandırabilirsiniz.

Öte yandan bu hizmet, gayrimenkul tanıtımlarında da oldukça rağbet görüyor. Drone çekiminin sunduğu ayrıcalıkları projelerinizle buluşturmak için, AirHobi Teknoloji ile çalışmanın farkını yaşayabilirsiniz.

Müşterilerinize farklı bir bakış açısı sunmayı vaad eden firma, modern teknolojiyi mükemmel estetik anlayışıyla bir araya getiriyor.

SGHM sistemine kayıtlı cihazları ve sertifikalı drone pilotlarıyla hizmet veren firma; bu alandaki her türlü fotoğraf-video çekim talebini efektif bir şekilde karşılıyor.

Havadan ilçe ve şehir çekimi, düğün, otoyol, kolej ve otel çekimleri başta olmak üzere her konuda hizmet veriliyor.

Çekilen görüntüler müşteri isteği doğrultusunda montajlanıyor veya tanıtım filmine dönüştürülüyor.

Konya drone çekimi firmaları içerisinde öne çıkan AirHobi Teknoloji, ‘bizimle uçuşa geçin!’ sloganıyla son derece iddialı.

Siz de özel anlarınıza renk katmak, reklamınızı unutulmaz kılmak ve benzerleriniz arasından sıyrılmak için drone çekim hizmetinden yararlanabilirsiniz.