Dikkatsiz sürücü baba ve çocuğunu ezdi

TAKİP ET

Karaman'da meydana gelen kazada kadın sürücü panikleyince baba ve kızını ezdi.

Karaman'da meydana gelen kazada kadın sürücü panikleyince baba ve kızını ezdi.

Olay geçtiğimiz perşembe günü, Urgan Mahallesi Turkuaz siteleri önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Turan Y. ailesi işe gitmek için çocuklarıyla birlikte evlerinden ayrıldılar. Anne ve Baba çocuklarını yan bloktaki akrabalarına bırakmak için yürüken, o esnada otoparktan çıkan bir kadın sürücü bir anlık dalgınlıkla önce bir başka araca, oradanda önde yürüyen Turan Y.(36) ve kızı Defne Y. (2) ye çarptı. Kazada metrelerce sürüklenen baba ve kızı yaralanırken kazaya şahit olan anne ve çevredekiler'in olay yerine çağırdıkları Ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılardan Turan Y'nin  kalça kemğinde kırıklar oluştuğu, kızı Defne Y'nin ise yüzünün tanınmayacak halde olduğu ve bir gözünün halen görmediği öğrenildi.

Halen hastanede tedai altında olan baba ve çocuğun hayati tehlikelerinin olmadığı, ailenin sürücüden şikayetçi olacakları bildirildi.

Site Sakinleri İmza Topluyor

Karaman'da sürekli şikayet edilen konular arasında olan otopark noktasında, Turkuaz sitesi sakinleride yetersiz ve dar otoparktan şikayetçi oldular. Site sakinleri bu kadar büyük bir yaşam alanında otoparkın çok yetersiz olması, bazı zamanlarda oyun parkına dahi arabaların park edildiğini dile getirdiler. Bu konuda şikayetlerini defalarca iletmelerine rağmen henüz bir çözüm bulunmadığını söyleyen site sakinleri, daha büyük kazalar yaşanmadan otopark sorunun çözülmesini istiyorlar.