Dijital Girişimci Amir Ghaffari

TAKİP ET

Dijital dünyada teknolojinin her gün açık olduğu yeniliklere donanımlı yapıda olan Amir Ghaffari, girişimlerini her geçen gün büyütüyor.

Dijital dünyada teknolojinin her gün açık olduğu yeniliklere donanımlı yapıda olan Amir Ghaffari, girişimlerini her geçen gün büyütüyor.

Amir Ghaffari, artık hayatımız vazgeçilmez parçaları olan web ve sosyal medya alanlarında bilgi ve becerileriyle girişimci ruhunu birleştirerek insanlara fayda sağlamanın peşinde.

Web uzmanlığında, HTML, CSS, Framework, JavaScript, Web RTC, PHP, MVC programlama, PHP frameworks, PHP CMS, Joomla, Drupal, Wordpress çeşitlilikleri yeteneklerinin tamamına sahip olan Ghaffari, sosyal medya ile kariyer planlarınızı doğru ilerletmeniz konusunda da size yardımcı olacaktır.

Amir Ghaffari, dijital market deneyimlerinden diğer insanlarından faydalanmasından mutlu oluyor. Geniş portföyü ile dünya üzerindeki bütün insanlarla iletişim kurabilen, onlara fayda sağlayabilmenin yolunu arayan Ghaffari, yeteneklerini bunun için kullanmanın kendisini de daha çok geliştireceğine inanıyor.

Doğuştan gelen girişimci ruhu, web ve sosyal medya üzerindeki yetenekleri ile birleşince kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başlayan Dijital Pazarlama Uzmanı Girişimci Amir Ghaffari, dijital dünya pazarına açılmaya karar verdi.

Ghaffari’nin yeteneklerinden faydalanmak sizi dijital kariyerinizde bir adım öne taşıyacak.