Burç Tarihleri ve Özellikleri

TAKİP ET

Burçlar, insanların karakterleri ve özellikleri hakkında çok şey söylüyor.

Burçlar, insanların karakterleri ve özellikleri hakkında çok şey söylüyor. Peki, burç tarihleri ve özellikleri neler?

 

Koç Burcu

21 Mart ile 20 Nisan arasında doğanlar Koç burcudur. Batı Astrolojisine göre bu kişilerin bağımsız, coşkulu, enerjik ve cesur oldukları bilinir. Liderlik etmeye istekli bir karaktere sahiptirler.

 

Boğa Burcu

Boğa burcu olanlar 21 Nisan ile 20 Mayıs arasında doğmuş olan kişilerdir. Genellikle sabırlı, azimli, iradeli, pratik, saygılı ve sevecen oldukları bilinir. Fakat kendilerini simgeleyen boğa gibi sinirlendiklerinde çok kötü bir ruh haline bürünebilirler.

 

İkizler Burcu

İkizler burç tarihleri nedir? Bu burç insanları 20 Mayıs ile 21 Haziran arasında doğan kişilerdir. İkizler burcunun genel özellikleri arasında cömert, becerikli, zeki, bağımsız, yaratıcı, esneklik kapasitesi yüksek ve hepsinden önemlisi de yeni deneyimlere açık olmak yer alır.

 

Yengeç Burcu

22 Haziran ile 21 Temmuz arasında doğan kişiler yengeç burcu olurlar. Bu burç insanları sadakat, şehvet, samimiyet, sezgi, yaratıcılık ve korumacılık gibi özellikleri ile öne çıkarlar. Ancak bu burcun biraz fazla kıskanç olduğu bilinir.

 

Aslan Burcu

Aslan burç tarihleri nedir? 22 Temmuz ile 23 Ağustos arasında doğanlar aslandır. Astrolojiye göre aslanlar kibar, iyimser, sadık, dışa dönük olarak dikkat çeker. Zeki ve inatçı olmaları da onların özellikleri arasındadır.

 

Başak Burcu

24 Ağustos ile 23 Eylül tarihleri arasında doğan kişilerin başak olduğu bilinir. Bu burcun öne çıkan özelliklerinden bazıları disiplin, titizlik, ciddiyet, çalışkan olmak ve sorumluluk duygusudur.

 

Terazi Burcu

24 Eylül ile 23 Ekim arasında doğanlar terazidir. Terazilerin idealist, diplomatik ve eğlenceli oldukları bilinir.

 

Akrep Burcu

Akrep burç tarihleri nedir? 24 Ekim ile 22 Kasım arasında doğan kişiler akrep burcudur. Batı zodyakına göre bu burç insanlarının gözlemci, nezaket sahibi ve akıllı kişiler oldukları söylenir.

 

Yay Burcu

23 Kasım ile 21 Aralık tarihi arasında doğanlar yaydır. Bu insanlar genellikle samimi, iyi huylu, özgür ve maceracı olurlar.

 

Oğlak Burcu

22 Aralık ile 20 Ocak arasında doğanlar oğlaktır. Oğlak burcu olanların kararlı, karamsar ve sağduyulu oldukları bilinir.

 

Kova Burcu

Kova burç tarihleri nedir? 21 Ocak ile 19 Şubat arasında doğan kişiler kovadır. Kovaların genel özellikleri arasında eğlenceli olmak, dürüstlük, hayalperestlik yer alır.

 

Balık Burcu

20 Şubat ile 20 Mart arasında doğanlar balıktır. Bu kişilerin yaratıcı, hayalperest, sezgisel, sabırlı ve duyarlı oldukları bilinir.