Basur Tedavisi

TAKİP ET

Hemoroid tedavisi çözülmesi zor ve uğraştırıcı bir problem olabilir. Hemoroidin nasıl tedavi edileceğine dair doğru bilgiyi bulmak kolay değil ve birçok insan hemoroidin ağrıya neden olduğunun farkında bile değil.

Hemoroid tedavisi çözülmesi zor ve uğraştırıcı bir problem olabilir. Hemoroidin nasıl tedavi edileceğine dair doğru bilgiyi bulmak kolay değil ve birçok insan hemoroidin ağrıya neden olduğunun farkında bile değil. Mevcut birçok farklı basur tedavisi vardır, ancak hepsinin kendi güçlü ve zayıf yönleri vardır. Hemoroid tedavilerinizden en iyi sonuçları almak için farklı seçenekleri araştırmak ve ihtiyaçlarınıza daha uygun olanı bulmak önemlidir.

Mevcut birçok basur tedavisi vardır, ancak hepsinin kendi güçlü ve zayıf yönleri vardır. Hemoroid tedavilerinizden en iyi sonuçları almak için farklı seçenekleri araştırmak ve ihtiyaçlarınıza daha uygun olanı bulmak önemlidir.

Hemoroidler, bacakta bir tür damar olan hemoroidal arterlerin genişlemeleridir. Basur herhangi bir nedenle gelişebilir, ancak en yaygın olarak 50 yaşın üzerindeki kişilerde görülür. Can sıkıcı olabilirler ve hatta geliştikleri bölgede ağrıya neden olabilirler.

Hemoroidiniz varsa, bunları yönetmenin birkaç yolu vardır:

- Alkol almayı bırakmak veya azaltmak

- İbuprofen için ibuprofen veya asetaminofen (Tylenol) veya parasetamol rahatlaması için parasetamol (Advil) gibi reçetesiz ilaçları almak

- Şişliği azaltmak için traksiyon veya kompresyon bandajları gibi Kaldıraç tekniklerinin kullanılması

- Kısa süreli rahatlama için ibuprofen veya aspirin (ibuprofen, aspirin) gibi reçetesiz satılan ağrı kesicileri almak