Baskılı Karton Bardak

TAKİP ET

Baskılı karton bardak, hızla bir markayı veya etkinliği sergilemenin en popüler yollarından biri haline geliyor.

Baskılı karton bardak, hızla bir markayı veya etkinliği sergilemenin en popüler yollarından biri haline geliyor. Çevreyi korurken bir işletmeyi tanıtmanın uygun maliyetli ve yaratıcı bir yoludur. İster bir kafe, meyve suyu barı, restoran veya catering işletmesi için olsun, bu bardaklar kesinlikle bir izlenim bırakacaktır.

Baskılı karton bardaklar, beyaz veya kahverengi kartondan köpük plastiğe kadar çeşitli boyut ve malzemelerde mevcuttur. Şirketler bu bardakları marka mesajlarını yaymaya yardımcı olacak logolar, resimler veya metinlerle özelleştirebilir. Baskılı tasarım genellikle ya bir ısı transfer yöntemi kullanılarak ya da doğrudan bardağın üzerine serigrafi ile uygulanır. Her iki yöntem de zamanla solmayacak dayanıklı bir yüzey sağlar. Ek olarak, bazı şirketler daha da sürdürülebilir bir seçenek arayanlar için kompostlanabilir ve geri dönüştürülebilir karton bardaklar gibi çevre dostu seçenekler sunuyor.

Baskılı karton bardaklar, çeşitli baskı seçenekleriyle tüm şekil ve boyutlarda gelir. İşletmelerin diğerlerinden gerçekten sıyrılmasını sağlayan tek renkli basit tasarımlardan tam renkli baskılara kadar, her bütçeye ve duruma uygun bir şey var. Ayrıca sıcak içecekler için mükemmel yalıtım sağlarlar ve kullanımdan sonra geri dönüştürülebilirler bu da onları hem pratik hem de çevre dostu yapar! Ayrıca, kullanılmadıklarında taşınmalarını ve saklanmalarını kolaylaştıran hafif malzemeden yapılmıştır.