Anzer Balı

TAKİP ET

Bal bizim sofralarımızda en çok aradığımız ürünlerin başında gelir.

Bal bizim sofralarımızda en çok aradığımız ürünlerin başında gelir. Bal bizim sofralarımızda en çok aradığımız ürünlerin başında gelir. Balın tüketilmesi kolay ve enerjiye dönüşmesi hızlı olduğundan daha fazla rağbet görmektedir. Söz baldan açılmışken piyasada çok bal çeşitleri ve bal fiyatları mevcuttur. Ülkemiz bal çeşitleri konusunda çok zengin olmakla birlikte bal satışı sözkonusu olduğunda da farklı fiyatlar mevcuttur.

Anzer Balı diğer ballardan daha çok rağbet görür. Anzer’de yüzlerce envai çeşit çiçek ve endemik çiçeklerden üretilen anzer balı insanlar hastalandığında yada iyi beslenme konusunda başvurduğu doğal üründür. Anzer balının kalitesini artıran etkenlerin başında anzer poleni gelir. Bal döneminde Anzer’de anzer poleni üretimi de yapılmaktadır. Anzer poleninde birçok vitamin ve minarelleri bir arada elde etmiş olursunuz.

Bireylerin bedensel ve zihinsel güçlerini artıran anzer bal ve polen . Faydaları saymakla bitmiyor. Bağışıklık sisteminin güçlenmesinde, halsizlikte, yorgunlukta başvuracağımız önemli arı ürünleridir.

  Bağışıklık sisteminin güçlenmesinde fındık da önemli bir paya sahiptir. Fındıkların içinde giresun fındık ince kabuk, yağlı olduğundan en çok tercih edilen fındıktır.

Rize Balı denince ANZER ARICILIK akla gelir. Anzer Balı Anzer polen, bal , arı poleni, kestane balı, yayla çiçek balı, kaçkar bal çeşitlerini Rize’de bal satışı yapan ANZER ARICILIK’tan ve internet üzerinden https://www.anzeraricilik.com.tr/ sitesinden satın alabilirsiniz.