Akustik Kabinler

TAKİP ET

Akustik Kabinler, üstün kalitede ses yalıtım ve akustik malzemeleriyle donatılmış, farklı akustik ihtiyaçlarınız için özel olarak üretilen izole odalardır.

Akustik Kabinler, üstün kalitede ses yalıtım ve akustik malzemeleriyle donatılmış, farklı akustik ihtiyaçlarınız için özel olarak üretilen izole odalardır.

Ev, iş yeri ve ofislerinizde, gürültüden uzak ve konsantre bir alan sunar. Akustik Kabinler kişilerin isteklerine göre üretilmektedir. Tamamen ses yalıtımlı kabin olarak da üretilebilir veya içerisi akustik olacak şekilde de üretilebilir. Ses kaydı alacaksanız tamamen ses yalıtımlı ve akustik kabin almanız gerekecektir. Akustik ses yalıtımlı ofis kabinleri, telefon kabinleri, telefon görüşme kulübeleri ortamdaki gürültüleri engellemek ve sakinlik için son derece şık bir tercih. Yoğun iş alanından uzaklaşmak, dinlenmek veya yoğunlaşmak için davetkar ve alternatif bir alan sağlayan bir ofis kabini. Akustik kabinlerin temel özelliği ses ve titreşime karşı izole bir yapıya sahip olmasıdır. Kabinlerde bulunan havalandırma sistemi sayesinde içerisi daima temiz havaya sahiptir, kirli havayı barındırmaz.

Havalandırma sistemi, sessiz çalıştığından yapılan kayıtları hiçbir şekilde etkilemez. Kabin içleri soft bir şekilde aydınlatılmaktadır. Ses emisyonlarını kontrol altına almak içinde kullanılmaktadır. Akustik kabinlerde havalandırma sistemi de bulunmaktadır fakat dışarıdan sesi almayacak şekilde egzoz sistemi ile koruma altına alınmaktadır. Zemin, taban gürültü seslerini absorbe edecek malzemeyle kaplanmaktadır. Dekoratif görünümlü Akustik Kabinler iç katmanında akustik kumaş kaplı panellerin kullanımı sağlanarak iç katmanında yankı problemleri ve ses geçişi engellenmektedir.

Toplantılarınızı telefon görüşmelerinizi rahat bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz Akustik Kabinler ses geçişlerini engelleme konusunda üstün başarılı ürünlerdir. Akustik ofis kabinleri ofis ve işyerlerinde ortamdaki yoğun sesten kurtularak kabin içinde görüşmelerinizi rahat bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Kabinler dışarıdan gelen sesleri keser bu sayede kabin içerisinde görüşmelerinizi dikkatiniz dağılmadan gerçekleştirebilir ve kabin içerisindeki sesinizin dışarıya çıkmasını engelleyerek görüşmenizin gizli kalmasını sağlayarak sizlere daha güvenilir, dış mekandan izole olmuş bir ortam sunar. Akustik kabin; ses yalıtımı ile donatılmış, dışarıdan içeriye, içeriden dışarıya ses geçişinin engellendiği birkaç kişinin sığabileceği şekilde üretilen özel kabinlerdir. Bu kabinlerin en önemli özelliği titreşim ve sese karşı izole bir yapısının olmasıdır. Akustik Kabinler farklı türlerde kullanım alanları vardır. Genişliğine ve uzunluğuna bağlı olarak toplantı odaları, dinlenme odaları, müzik odaları, kayıt stüdyoları amacıyla kullanılabilir. Havalandırma sistemi sayesinde içerisinde sürekli temiz hava bulunur ve bu sistem çok sessiz çalıştığı için içerideki çalışma alanını etkilemez. Elit Acoustic tarafından üretimi gerçekleştirilen akustik kabinler hakkında detaylı bilgi edinmek için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.