​​​​​​​Adana'nın En İyi Restoranları

TAKİP ET

Adana gibi bir yerde en iyi olmak demek oldukça iddia gerektiren bir cümledir. Özellikle restoran ve yemek kültürünün bu kadar yüksek noktalarda olduğu bir yerde

Adana gibi bir yerde en iyi olmak demek oldukça iddia gerektiren bir cümledir. Özellikle restoran ve yemek kültürünün bu kadar yüksek noktalarda olduğu bir yerde herhangi bir eksiğinizde hemen elenirsiniz çünkü tercih edilecek birçok farklı seçenek vardır. Bunu göze alarak ve tüm değişkenleri değerlendirerek Adana’nın en iyi restoranları arasına girmeye hak kazanabilirsiniz. Fikr-et sadece son dönemlerde değil 1991 yılından beri Nuh ocakbaşı markasıyla herkesin beğenisini kazanmış ve bu beğeniyi bu günlere kadar süregelirmiştir. Bunun en iyi avantajlarından birisi de alışkanlıklarına oldukça bağlı olan Adana halkına hizmet vermektir. Hem alışkanlıklarına bağlı hem de birçok konuda yenilik ve farklılık bekleyen yerel halkın beklentilerine uygun bir menü ortaya koyabilmek oldukça önemli detaylardan biridir. Hem karnım hem gözüm doysun diyenler için Fikr-et yaprak şeklince incecik dilimlenmiş kontrfile, adı gibi tam bir lokum olan dana lokum, karbonhidrat severler için Fikr-et spagetti, farklı şekillerde marine edilmiş ve pişirilmiş Steak seçenekleri sunuyoruz. Kuzu severler için pirzola, kafes ve dillere destan küşleme kebabı da menümüze eklemekten geri durmuyoruz. Et konusunda kendimize güveniyor ve etlerimizi müşterilerimizin tadımına sanatçı edasında süslediğimiz tabaklarımızda servis ediyoruz. Adana’nın en iyi restoranları kategorimizi tescillemek için sizleri de bu çatı altında görmekten mutluluk duyarız. Bu çatıyı genişletmek isteyen işletmecilerimiz için de burger alanında Franchise hizmeti sunmaya başladık. İletişim numaralarımızdan ulaşarak gerekli bilgilendirmeleri alabilirsiniz.

Adana’nın En İyi Mekânı

En iyi mekân kategorisinde yer almak aslında birçok dengeyi ve düzeni ince eleyip sık dokuyarak oturtmak demektir. Bir mekânda oturmamış bir düzen ve kalite sağlanamamışsa iyi bir mekân olma yolunda bile sayılmaz. Ön görüleri yüksek ve gerekli tarihçeyi yakalamış bir mekân olabilmek bu alanda atılabilecek en güzel adımlardan birisidir. Henüz yola çıkmamışlarla, yolda olanlar ve hatta yolu bitirmiş olanlar arasında oldukça ciddi bir fark ortaya çıkar. Adana’nın en iyi mekânı denince akla Fikr-et gelmesinin en temel sebeplerinden birisi de 1991 yılından bu yana gelen Nuh ocakbaşı kültürüdür. Bilenler bilir ki Nuh ocakbaşı Adana bölgesinin en tarihi mekanları arasında yer alır. Küçük bir dükkânda başlayan yolculuğun bugün Fikr-et markası ile yoluna devam etmesi bir geleneğin sürdürülmesidir. Biliyoruz ki kalite asla tesadüf değildir. Etinden faydalanılacak hayvanların seçiminden bu etlerin kullanım alanlarına kadar ve hatta sebze tazeliğine kadar ne başından beri oldukça ince eleyip sık dokuyan bir mekân olmak Adana’nın en iyi mekânı listesinin başını çekmeye ve kalite standartlarını en üst noktada sabit tutmaya yetecek bir gerekçedir. Bunun yanı sıra müşteri memnuniyeti ve yapılan hizmetin kalitesi de Adana’nın en iyi mekânı listesinin başını çekmemizi sağlıyor. Sizler de Fikr-et ayrıcalıklarından yararlanmak ve hem göze hem mideye hitap eden lezzetleri tatmak isterseniz her daim kapımız açık bir şekilde misafirlerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isteriz.

Adana’nın En İyi Et Lokantası

Hayvancılıkla başlayan etin yolcuğu sofralarda son bulmaktadır. Her daim bizlere son hali sunulsa da aslında sonunun güzel bitmesi için sürecin de en iyi şekilde geçirilmesi gerekmektedir. Yani daha detaylı şekilde bahsetmek gerekirse, en iyi et en iyi şekilde yetiştirilmiş ve beslenmiş hayvandan elde edilir. Hayvanların özenle seçilmesi işleminin ardından iyi ve bilen bir kasap tarafından titizlikle ayrılmasıdır. Hangi tür hayvanın ne tür şekilde sofralara geleceğine karar verecek bir usta şef ekibinin de olması bu sürecin devamında yer alır. Her hayvanın her bölgesi bütün pişirme ve yeme tarzlarına uygun olmayabilir bu sebeple en ince şekilde et ve bölgeler konusunda bilgi sahibi olmak gerekir. Bunun yanı sıra etin muhafaza edilmesi, taze tüketilmesi, gerekli kadar dinlendirilmesi, marine edilmesi, gerekli koşullarda ve gerekli derecelerde pişirilmesi, servis edilmesi ve sofraya gelmesi süreci de oldukça meşakkatli ve dikkat gerektiren bir süreçtir. Adana’nın en iyi et lokantası denince ve içerisinde de Adana kelimesi geçince beklenti otomatik olarak artmaktadır. Hem Adana’nın en iyi et lokantası hem de bu süreçleri en iyi şekilde takip eden restoranlardan birisi Fikr-et Steakhouse’dir. Bu süreci hayvan seçiminden sofralara kadar takip eden restoran, Adana’nın en iyi et lokantası unvanını almayı başarmış ve tescillenmiş nadir mekanlardandır. Bu unvanın devamlılığı için de her geçen gün istek ve incelikle çalışmaya devam etmektedir.