Zor şartlarda Karaman'ı gururla temsil ediyorlar

TAKİP ET

Minik Atılım Spor Kulübü, Karaman'ı hentbol kadınlar branşında Türkiye 2'nci Liginde temsil ediyor.

Çok zor şartlarda 2. Lige çıkmanın mutluluğunu yaşayan kulüp yöneticileri ve sporcular hedeflerini 1. Lig olarak belirlediler.

Takımın büyük bölümü Karamanlı sporculardan oluşan Minik Atılım Spor Kulübü Başkanı Ayşe Minik, "Çok zor şartlarla 2. lige kadar çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Takımımda çoğu Karamanlı kızlarımızın bulunmasının yanı sıra, bu sene hedef yükseltip Türkiye 1. ligine namağlup çıkmayı hedefliyoruz. Bu sebeple takımımızda başka il ve takımlardan transferlerimiz bulunmaktadır.

Daha güçlü bir kadroya sahibiz. 18 Mart'ta İzmir'de kızlarımız hedeflerine adım atmak için sahaya iniyorlar. Pandemi dolayısı ile grup halinde oynanacak maçlarımızın ilk etabında 3 maçımız olacak. İlk etap rakiplerimiz Mersin, İstanbul ve Samsun. Minik Atılım Spor Kulübü Başkanlığı ve aynı zamanda antrenörlügünü yaptığım takımımım bu 3 maçı namağlup geçip üçte üç ile 2. etaba rahat gitmeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu.

"KARAMAN BİZE İNANSIN"

Minik, konuşmasının devamında, "Takımımız gerçekten çok güzel, azimli ve hırslı. Karaman'da böyle bir oluşum yapmakta çok güzel, sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Takımımıza kimse sahip çıkmazken tek destek Antalya'dan bir iş adamından aldık. Takımımızı görüp inandı bizlere. Karaman halkının da bizlere inanmasını istiyoruz.

Karaman'da ilk defa hentbol branşında kadınlarda bir lig takımı var ve bizler kızlarımızla şampiyon olarak Türkiye Kadınlar 1. Ligine çıkacağımıza inanıyoruz. İlimizi en iyi şekilde duyurarak temsil edeceğimiz için de çok mutluyuz." dedi.