Yılın ilk bayram kampanyası Ay Yıldız Halı ve Koltuk Yıkama'dan

TAKİP ET

Bayram temizliği için stres yapanlara yılın ilk bayram kampanyası müjdesi Ay Yıldız Halı ve Koltuk Yıkama'dan geldi.

Karaman'da hizmet veren Ay Yıldız Halı ve koltuk Yıkama yılın ilk bayram kampanyasını duyurdu. Bayram temizliği için halı, koltuk, perde, yastık ve yorgan yıkatmak, temizletmek isteyenler çok cazip fiyatlardan faydalanabilecek.

 

Ay Yıldız Halı ve Koltuk Yıkama, bayram kampanyası kapsamında Nisan ayı sonuna kadar makine halılarının metrekaresini 11 liradan yıkayacak. Ayrıca 30 metrekare ve üzeri halı yıkatanlara özel yorgan veya battaniyeleri ücretsiz yıkanacak.

 

Bir telefon ile yıkanacak halı, perde, yorgan, yastık ve battaniyelerinizi evinizden alıp, temizledikten sonra tekrar evinize bırakan Ay Yıldız Halı ve Koltuk Yıkama, yine evlere servis ile koltuklarınızı da temizliyor.

 

Bayram temizliği için stresinizi fırsata dönüştürmenin tam vakti. Ay Yıldız Halı ve Koltuk Yıkama, temizletmek istediğiniz eşyalarınızı mis gibi yaptıktan sonra en geç 3 gün içerisinde de teslim ediyor.

 

Siz de hemen Ay Yıldız Halı ve Koltuk Yıkama ile iletişime geçerek, bayram kampanyası ile çok özel fiyatlardan faydalanabilirsiniz.

 

Karaman Ay Yıldız Halı ve Koltuk Yıkama adres ve iletişimi

Adres: Tapduk Emre Mahallesi Prof. Dr. Halil Cin Caddesi GİM Toptancılar Sitesi No: 38

Telefon: 0338 217 0770 - 0541 202 0338