Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

TAKİP ET

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 5 Haziran 2022 tarihinde yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında ilçe genelinde ilk üçe giren öğrencileri ödüllendirdi.Belediye başkanlığında öğrencilerle bir süre sohbet eden Yılmaz, öğrencilere başarılarının devamını diledi.İlçede LGS'de birinci olan İlhami Emir Yüksel, ikinci Osman Tosun ve üçüncü Emir Işık'ı belediyede misafir ettiklerini aktaran Yılmaz, "Kardeşlerimizin başarısı bizi mutlu etti. Umuyoruz ki bu başarıları...

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 5 Haziran 2022 tarihinde yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında ilçe genelinde ilk üçe giren öğrencileri ödüllendirdi.

Belediye başkanlığında öğrencilerle bir süre sohbet eden Yılmaz, öğrencilere başarılarının devamını diledi.

İlçede LGS'de birinci olan İlhami Emir Yüksel, ikinci Osman Tosun ve üçüncü Emir Işık’ı belediyede misafir ettiklerini aktaran Yılmaz, Kardeşlerimizin başarısı bizi mutlu etti. Umuyoruz ki bu başarıları daim olur. Başarılarında emekleri bulunan ailelerine, öğretmenlerine, okul müdürlerine ve milli eğitim camiasına ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah öğrencilerimizin başarılarını daim etsin. dedi.

Başkan Yılmaz, konuşması sonrası öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.


AA