Verimli ve Güvenli Diş Kliniğinin Özellikleri

TAKİP ET

Diş üniti gibi dental cihazların kalitesi kadar diş kliniklerinde güvenlik ve verimlilik de önem arz eder. Çünkü verimli ve güvenli diş klinikleri hastaların konforunu arttırırken en iyi tedaviye ulaşmalarına izin verir.

Diş üniti gibi dental cihazların kalitesi kadar diş kliniklerinde güvenlik ve verimlilik de önem arz eder. Çünkü verimli ve güvenli diş klinikleri hastaların konforunu arttırırken en iyi tedaviye ulaşmalarına izin verir. Bu özelliklere sahip diş kliniklerinin belirli uygulamaları gerçekleştirmeleri gerekir.

Çalışanların Verimliliğini Takip Etme

Yorgun ve bitkin çalışanlardan herhangi bir şekilde verimlilik beklemek mümkün olmayacaktır. Aynı zamanda bu çalışanlar odaklanma konusunda da sorun yaşayabilirler. Odaklanma sorunları ise riskleri ve hataları beraberinde getirir. Bir diş kliniği güvenliği ve verimliliği sağlamak için ilk olarak çalışanlarının verimliliğine odaklanmalıdır. Çalışanlara dinlenme ve gelişim şansı veren klinikler uzun vadede başarıyı elde edecektir.

Diş Kliniğinin Kapasitesini Belirleme

Buna ek olarak diş kliniğinin kapasitesi dahilinde çalışması gerekir. Kapasitenin üstünde bir performans göstermeye çalışmak verimli ve güvenli diş kliniği için kaçınılması gereken bir durumdur. Bu noktada bir günde hizmet verilecek hasta kapasitesi mevcut çalışan ve ekipman sayısına göre belirlenebilir. Aynı zamanda çalışanları ve ekipmanları doğru bir şekilde planlayana kliniğin tüm kapasitesinden faydalanması da sağlanır.

Sürdürülebilirlik için Doğru Parametreleri Belirleme

Söz konusu verimli çalışma olunca sürdürülebilirlik büyük bir önem taşır. Kısa sürede yüksek performans yerine uzun vadede istikrarlı bir performans göstermek gerekir. Bunu sağlamak için kliniğin çalışma kuralları ve standartları belirlenebilir. Fazla mesainin önüne geçerek kliniğin kapasitesine göre hizmet vermek sürdürülebilirlik açısından önemli bir adım olacaktır.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, Dünya’nın Bir Numaralı markalarıyla dental ekipmanlar, cihazlar ve malzemeler kapsamında diş hekiminizin en büyük destekçisidir.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

dental ünit, diş üniti, düş ünitesi