Vali Akkoyun Bozkandak Köyü'nde Ekşikara Üzüm Hasatında

TAKİP ET

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Bozkandak Köyü'nde Üzüm Hasatına Katıldı.

Karaman'a geldiği günden bu yana sürekli halkla iç içe olan, şehrin sorunlarına bir bir çözüm üreten Vali Tuncay Akkoyun, Bozkandak Köyü'nün ve bölgenin vazgeçilmezi olan Ekşikara üzüm hasatına katıldı.

Hasata Vali Akkoyun'un yanı sıra, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çetinkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Zeybek, İl Müftüsü Faruk Gürbüz, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Damlapınar Köyü Muhtarı Hakkı Şen, Bozkandak Köyü Muhtarı Alaaddin Şen ile üretim yapan köy halkından vatandaşlar katıldı.

Üzüm hasatında ilk olarak üzüm kesen vatandaşları ziyaret eden Vali Akkoyun, eskiden de bu şekilde Elazığ'da üzüm bağlarının olduğu ve üzüm bağlarında çalıştığını dile getirdi. Devamında kesilen üzümlerin kurutulduğu alana giden Vali Akkoyun, üzümleri çok beğendiğini ve çok harika bir aromasının olduğunu söyleyip bir yandan eski günlerini yad etti.

Son olarak vatandaşlar tarafından ikram edilen üzüm ve közde mısır yiyip çay içen Vali Akkoyun hem vatandaşların sorunlarını dinledi hem de köyde gerçekleştirilmesi planlanan projeler için ön bilgi alıp gerekli çalışmaların başlatılması için üzerine düşeni yapacağını söyledi.

Köylü adına konuşan Muhtar Alaaddin Şen;

"Sayın Valimizin ziyaretlerinden dolayı mutlu olduk. Bizi en önemli günlerimizden olan üzüm hasatımızda yalnız bırakmadığı ve gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimize vereceği desteklerinden dolayı şimdiden şahsım ve köylüm adına çok teşekkür ediyorum" dedi.