Üretimde Türkiye birincisi Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başarısını sürdürüyor

TAKİP ET

Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, 2021 yılında üretim faaliyetlerinde elde ettiği ciroyla Türkiye birincisi olan ve bu sene de başarısını sürdüren Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ziyarette bulundu

Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, 2021 yılında üretim faaliyetlerinde elde ettiği ciroyla Türkiye birincisi olan ve bu sene de başarısını sürdüren Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ziyarette bulundu.

Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Kılıç ile geldiği okulda yapılan çalışmaları inceledi, okul müdürü Nuri Caner'den bilgi aldı.

İdareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Yılmaz, "Okulumuz 2021 yılında 17 milyon 600 bin lira ile Türkiye birincisi olmuştu ancak 2022 yılına geldiğimizde bu çalışmalar katbekat artarak kasım sonu itibarıyla 44 milyon lira gelir elde ettiler. Bu başarıyı tabii ki tebrik etmek lazım, biz de bunu yaptık. Umudumuz, 2023 yılında bu rakamın ve çalışmaların daha da katlanarak artmasıdır." dedi.

Nuri Caner ise dezenfektan, okul sırası, öğretmen dolabı, koltuk üretimi gibi çalışmalarda bulunduklarını, 2022'nin ocak-kasım dönemi itibarıyla 44 milyon lira ciroyla Türkiye birincisi olduklarını dile getirdi.


AA