Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu kayıtları devam ediyor

TAKİP ET

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından ikincisi düzenlenecek Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu kayıtları devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 21 kilometre, 10 kilometre ve halk koşusu olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirilecek maratona kayıtlar sürüyor.Etkinlikle, her yıl kentin kültürel değerleri maraton teması olarak belirlenerek, güzelliklerinin dünyaya tanıtılması, profesyonel ve amatör koşucuları bir araya getirerek spor yapılması, katılımcıların...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından ikincisi düzenlenecek Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu kayıtları devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 21 kilometre, 10 kilometre ve halk koşusu olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirilecek maratona kayıtlar sürüyor.

Etkinlikle, her yıl kentin kültürel değerleri maraton teması olarak belirlenerek, güzelliklerinin dünyaya tanıtılması, profesyonel ve amatör koşucuları bir araya getirerek spor yapılması, katılımcıların doğal ve kültürel mirası keşfetmeleri amaçlıyor.

Maraton 9 Ekim'de koşulacak.

Geçen yıl ilki düzenlenen Kültepe temalı maratonun 21 kilometre ve 10 kilometre etaplarına 5 bin 220 yarışçı, halk koşusuna ise yaklaşık 10 bin sporsever katılmıştı.


AA