Uluslararası Genç İletişimciler Forumu Antalya'da devam ediyor

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Antalya'da ortaklaşa düzenlenen "Stratcom Youth: Uluslararası...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Antalya'da ortaklaşa düzenlenen "Stratcom Youth: Uluslararası Genç İletişimciler Forumu"nun ikinci gün oturumları tamamlandı.

Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı (ATGV) Antalya Eğitim ve Sosyal Tesisi'nde devam eden etkinliklerde, 13 ülkeden ve 42 üniversiteden 100'ün üzerinde iletişim fakültesi öğrencisi yer aldı.

Türk Kızılay Kurumsal İletişim Direktörü Halil İbrahim İzgi, "Kitlelerle İletişim: 360 Derece Kampanya Tasarım" konulu sunumunda, kampanyanın seferberlik, mobilizasyon, birlikte hareket etme hali anlamına geldiğini ifade etti.

Günümüz dünyasında iletişim araçlarının, hedef kitlenin son derece çeşitli olduğuna dikkati çeken İzgi, daha iyi, tartılabilen, gözlemlenebilen fikirlere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Farklı kampanyalardan ilham almak gerektiğini vurgulayan İzgi, "Kampanyalarda gönüllü hizmeti ön plana çıkardığınızda herkes size emeğini, zamanını, gönlünü veriyor. Başarılı olmak için 'mış' gibi yapmamak samimi davranmak, gerçekten yapabileceğimiz şeylere odaklanmak gerekiyor." dedi.

İletişim Başkanlığı Stratejik İletişim ve Kriz Yönetimi Dairesi Kriz Birimi Yönetim Koordinatörü Ahmet Ateş de "Hakikat Sonrası Çağda Dezenformasyonla Mücadele" başlıklı sunumunda dezenformasyona karşı dikkatli olunması gerektiğini anlattı.

- "Bir kare fotoğraf, çoğu zaman sayfalarca yazıdan daha etkili"

Anadolu Ajansı