Türkiye Siyasetinde Yön Verecek Gençlerde Bugün! Tolga Soysal

TAKİP ET

Günümüz siyaseti ve siyasetçileri gençleri çok önemsiyor, farklı yerlerden bakıp başka türlü bakış açısına varabiliyorlar.

Günümüz siyaseti ve siyasetçileri gençleri çok önemsiyor, farklı yerlerden bakıp başka türlü bakış açısına varabiliyorlar.

Sosyal medyada gezinirken denk gelen bir kardeşimiz Tolga Soysal paylaşımı çok hoşuma gitti. Yaklaşık 1 aydır takip ediyorum instagram twitter facebook aktif olarak kullanıyor.

Ne cevherler varmış gündem hakkındaki yorumları kâle alınmayacak gibi değil. Potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

Unutmayın bu ismi. Tolga soysal Allah bahtını açık çizgisi kaydırmasın. Bu haber sana denk gelir mi bilmem bir gün tanışacağımızdan eminim. Kısa bir araştırma ile elde ettiğim veriler doğrultusunda üniversite hayatında öğrenci konseylerinde görev yapmış hatta başkanlık etmiş AK Parti gençlik kollarında aktif görevler bulunmuştur. Şimdi ise Ali Babacan'lı Deva Partisinde aktif bir rol üslendiğini görüyorum. Her gün partisine yeni üyeler getirip onlarla fotoğraf paylaşıp yaptığı üyeleri bile şereflendiriyor. Saygı duydum. Bireyselleşmiş bir toplumda paylaşımcı arkadaşları görmek ne mutlu. Şayet Deva Partisinde bu genç siyasetçi kardeşlerimizin sayısı fazla ise bir sonraki iktidarı görmek çokta zor değil. Ali Babacan Güzel insanların elinden tutmuş inşallah bu kirlenmiş siyaset içinde her zaman temiz ve şeffaf kalabilirsiniz. Başarılarınız daim olsun…